Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1-1,5 hónap randizás után mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1-1,5 hónap randizás után mi az ami elvárható?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy hol kell tartani ennyi idő után mondjuk érzelmileg? Milyennek kell lenni a kommunikációnak? Napotokat, mi történt veletek, mit csináltok elmesélitek? Viszonyulás a másikhoz? 10-15 randi, már volt szex, egymásnál alvás.
2023. jún. 25. 15:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ennyi idő után már kezdtem beleszeretni a páromba. Hetente kb. 3x aludtunk egymásnál, volt közös hétvégézés is, rengeteg mély beszélgetés, stb. Szóval elég hamar elmélyült. Utána egyre jobban. 8 éve tart.
2023. jún. 25. 15:25
 2/21 anonim ***** válasza:

Az adott pártól függ.

Attól függ nekik mi jó, mit éreznek, minden ember más és más.

Mondjuk 10-15 randi utáni való szex 3 hónapot jelent? Talán belefér, ha mindkettő szerelmes, ha csak az egyik az már gond, mert úgyis "félrelép" ha meg oda vannak egymásért azért orális szex van?

Sok minden nincs feltüntetve ám...

2023. jún. 25. 15:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem már az első randink után jött a "heuréka érzés", hogy őt kerestem, megtaláltam, csakis ő kell, így aztán másfél hónap után már őrült szerelem dúlt a részemről. Nála ekkor még volt egy kis bizonytalanság, de aztán nála is beindult a lángolás.
2023. jún. 25. 15:29
 4/21 A kérdező kommentje:
10-15 randi volt összesen az 1-,5 hónap randiban és már volt szex is
2023. jún. 25. 15:29
 5/21 anonim ***** válasza:
Hm és még nem tudja az egyik, hogy érez-e a másik iránt valamit, vagy egyáltalán semmit nem érez?
2023. jún. 25. 15:30
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem tudni semmit, érzelmekről nem volt szó pedig én már kezdem megszeretni
2023. jún. 25. 15:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, hogy másfél hónapja együtt jártok, le is feküdtetek, és egy szó sem hangzott el arról, hogy szeretitek-e egymást. Talán meg kellene ezt már beszélnetek.
2023. jún. 25. 15:39
 8/21 A kérdező kommentje:
ennyi idő után kellene lennie valamilyen érzelemnek részéről? Én ugy gondolom igen vagy ha nem akkor már nem is lesz
2023. jún. 25. 15:41
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teljesen jól látod.
2023. jún. 25. 15:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha nem mondta, akkor ez csak szex.
2023. jún. 25. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!