Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőgyűlölet jogos annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölet jogos annak fényében, hogy milyen férfiakhoz tudnak vonzódni és mi alapján vonzódnak?

Figyelt kérdés

Tehát ez az esztelen ösztönösség és felszínesség vezet a nőgyülölethez, hogy nincs lelkük és nem hisznek semmilyen ideában vagy morálban.

Például a rómaiakat is utálom a parazita életvitelük miatt és nem érzem emiatt magam rasszistának, ami rossz azt szerintem jogos utálni.

2023. jún. 24. 07:07
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

20

Meg sem merem kérdezni, hogy min kellene változtatnom mert elküldesz az anyámba.

Csak nyugi haver!

2023. jún. 24. 09:05
 22/38 anonim ***** válasza:
70%

Ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy a saját édesanyád is ilyennek látod? Ilyenkor mindig én leszek a bunkó. Miért is?

A másik fele a dolognak, hogy akkor te is fogadd el teljesen természetesnek, hogy a nők IS messzire kerülik azt, akiből gyűlölet árad feléjük, előítéles, ostoba, és rosszindulatú. Konkrétan szűzen fogsz meghalni.

Ennyire egyszerű, és teljes mértékben logikus és jogos következmény.

2023. jún. 24. 09:06
 23/38 A kérdező kommentje:
Egyébként az tényleg érdekes, hogy a nem szüzek mennyire könnyen veszik a szüzességet és szex mentes életet.
2023. jún. 24. 09:07
 24/38 A kérdező kommentje:

22

“ A másik fele a dolognak, hogy akkor te is fogadd el teljesen természetesnek, hogy a nők IS messzire kerülik azt, akiből gyűlölet árad feléjük, előítéles, ostoba, és rosszindulatú”

Nem érzed a logikai bukfencet? Nem azért fog szűzen meghalni mert gyűlölet árad belőlük hanem mert nem vonzóak a nők szemében, teljesen mindegy mit tesznek.

Egyébként a kérdés még mindig ugyanaz, hogy mennyire jogos az érzés.

2023. jún. 24. 09:10
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem az fogja meghatározni, hogy milyen ember vagy és hogyan viselkedsz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Aki szűzen hülye az úgy is az marad, ha szexelt már.

Miben kellene valtozni?

Kezdheted azzal hogy nem másokat okolsz azért mert nincs nőd.

2023. jún. 24. 09:12
 26/38 A kérdező kommentje:

22

“ Ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy a saját édesanyád is ilyennek látod? Ilyenkor mindig én leszek a bunkó. Miért is?”

Nem vagy bunkó. Édesanyám egy jóképű, tipikus nők kedvence férfihoz ment férjhez. De nem lehet biztosra menni a génekkel, ezt bizonyítom én. Nekem már nem annyira szimmetrikus az arcom meg nem olyan erős az állam.

Ennek ellenére tisztelem anyámat mert felnevelt, nem dobott el, nem alázott verbálisan, nem akarta az önbizalmam tökre vágni.

Rendes nő de ugyanúgy választott mint a többi.

2023. jún. 24. 09:13
 27/38 A kérdező kommentje:

25

“ Kezdheted azzal hogy nem másokat okolsz azért mert nincs nőd.”

Rendben. Kipipálva.

De még mindig nem változott a helyzetem…

2023. jún. 24. 09:13
 28/38 anonim ***** válasza:
45%

Ez ennél sokkal összetettebb dolog. Nincs a nők biológiai kódolásával semmi baj, évezredekig működött jól és ma is jól működik.

Ami megváltozott az elmúlt kb. 20 évben, az a társadalmi része a párkeresésnek. Jött a net, kinyílt a világ és ez bárki bármit mond, a nőknek, közülük is a fiatal, éppen a párkeresési szakaszban levő, elsősorban vidéki nőknek kedvez leginkább. Elég csak abba belegondolni, hogy Recsegemocsogán is van már net, egy ottani 18-20 éves lány is tud egy kellően vonzó profilt felépíteni, amit aztán nem csak Recsegemocsogán és a szomszéd faluban látnak, hanem bárhol. A közeli kisvárosban, megyeszékhelyen, sőt a fővárosban is. Így ha kellően csinos (és ezt a fiatal lányok jó 80 százaléka lazán teljesíti) neki nem 50-100 jelölt közül lehet választani, hanem elméletileg több tízezer közül. Azért elméletileg, mert neki is vannak kritériumai, ami ezen a számon jócskán csökkent, de még így is ezres nagyságrendekben mérhető a választék. Ekkora választéknál pedig nincs lehetőség mindenkit tesztelni, hiteles infót szerezni róla, stb., ezért az elérhető infók alapján próbálnak válogatni, mert gyorsabb és kényelmesebb. Viszont ahol van kereslet, ott lesz kínálat is és férfi oldalon sokan rájöttek, hogy nem feltétlenül kell az állítás mögött tartalomnak is lenni, ha megfelelő az álca. Vagy csak egyszerűen többet állítanak magukról, mint a valóság és ők lesznek sikeresek.

A rendszernek viszont vannak vesztesei, akik elsősorban a vidéki férfiak és a nagyvárosi nők.

2023. jún. 24. 09:15
 29/38 A kérdező kommentje:

“ Egyébként nem az fogja meghatározni, hogy milyen ember vagy és hogyan viselkedsz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Aki szűzen hülye az úgy is az marad, ha szexelt már.”

Ez természetesen így van. De azt, hogy másokat érdekelsz vagy sem azt viszont igen, ez (is) fogja meghatározni. Meg, hogy hogy nézel ki az is fontos. Fontosabb mint, hogy milyen ember vagy. Tapasztalatból beszélek.

2023. jún. 24. 09:16
 30/38 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem jogos a gyűlölet. Valójában mi értelme azon kívül, hogy magadat mérgezed vele és lesz általa egy baromi ellenszenves kisugárzásod? Több vagy a gyűlöletedtől? Boldogabb, nyugodtabb? Esetleg akkor, ha hátra dőlsz, mert a gonosz nők a hibásak mindenért.

Szerintem nincs logikai bukfenc; a belőled áradó gyűlölet miatt nem vagy vonzó - szűz maradsz.

A nem szüzek meg azért veszik könnyen a szexmentességet, mert mivel van már viszonyítási alapjuk, tudják, hogy ez nem akkora tragédia, mint amekkorának a szüzek felfogják. Miért nem mész el prostizni, de tényleg?

Komolyan, elkeserítő, hogy vannak ilyen emberek, ilyen lelkivilággal. Biztos vagyok benne, hogy neked sem jó magaddal, miért nem az az első cél, hogy jól érezd magad a bőrödben? Aztán jöhet a kapcsolatosdi.

Bár attól tartok, hogy amilyen kis méregzsák vagy, egy kapcsolatot nem is tudnál fenntartani, családalapításig el sem jutnál.

Nem minden az, hogy egy pasi extrovertált, meg helyes legyen, azért az sem árt a normálisabb nőknek, ha azzal a pasival ki lehet jönni.

Tételezzük fel, hogy jó pasi vagy, de a meglévő jellemeddel. Amit itt eddig idehánytál, az alapján én például rettegnék attól, hogy egy konfliktust során hogyan tudnánk rendezni tisztességesen, mert az orrodnál nem látsz tovább, de legalább rosszindulatú is vagy.

2023. jún. 24. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!