Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőgyűlölet jogos annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölet jogos annak fényében, hogy milyen férfiakhoz tudnak vonzódni és mi alapján vonzódnak?

Figyelt kérdés

Tehát ez az esztelen ösztönösség és felszínesség vezet a nőgyülölethez, hogy nincs lelkük és nem hisznek semmilyen ideában vagy morálban.

Például a rómaiakat is utálom a parazita életvitelük miatt és nem érzem emiatt magam rasszistának, ami rossz azt szerintem jogos utálni.

2023. jún. 24. 07:07
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

10

Jó eséllyel semmi, de nem tudom megszüntetni.

Illetve érdekel, hogy mások szerint mennyire jogos, mennyire látom, érzem jól a dolgokat.

Ezért írtam ki a kérdést.

2023. jún. 24. 08:40
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Semminek a fényében nem jogos. Semmi közöd ahhoz, hogy egy másik ember kihez vonzódik. (Nekem se.)
2023. jún. 24. 08:47
 13/38 A kérdező kommentje:

12

Lehet, ha helyes, extrovertált és nők kedvence férfi lennék ennyire nem zavarna a dolog, hiszen lenne részem női figyelemben.

Lehet ennek ahhoz van köze, hogy átnéznek rajtam és negatívan érint a dolog? Ennyi közöm lehet hozzá.

2023. jún. 24. 08:49
 14/38 A kérdező kommentje:

12

Neked gondolom teljesen mindegy, hogy szerelemben, szexben gazdag életet élsz családot alapítva gyereket nemzve boldogságban vagy teljesen egyedül szűzen rohadsz meg.

Tökre ugyanaz, totál érdektelen a téma.

2023. jún. 24. 08:51
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

Ösztönösség és felszínesség?

Hülyegyerek😅

Ez pont a férfiakra jellemző. Kissé fordítva ülsz a lovon, incike.

Látszik, hogy fingod sincs a valóságról, és a hiányos részeket a saját fantazmagóriáddal egészíted ki.

Aztán persze, mikor valaki rávilágít a valóságra, akkor brühühü, ti egy hátrányos helyzetű csoport vagytok, mint a fogyatékosok?🤣

Bravó, 100% incel✅

2023. jún. 24. 08:53
 16/38 anonim ***** válasza:
88%

15 🤣 incike...

Amúgy az írásod 👌.

2023. jún. 24. 08:55
 17/38 anonim ***** válasza:
93%

Megrohadni egyedül még meg tudok, de szűz már nem lehetek. Bár lehet létezik valami vallási felekezet ami vissza tudja adni.

Neked az a bajod, hogy frusztrált vagy elég erősen.

Az csakis a te hibád, ha nem tudsz összeszedni egy barátnőt és szexelni vele. Nem pedig a nőké vagy az országé, vagy bármi másé.

Ez persze most úgy érzed, nincs így meg stb.. pedig csak el kell fogadni. Nem te vagy a világ közepe és nem mindenki más a hibás.

2023. jún. 24. 08:55
 18/38 A kérdező kommentje:

15

Sehol nem írtam, hogy a férfiak nem ilyenek, de szerinted a nők miért kivétel ez alól?

Ez a kérdés most a nőkről szól.

Majd kiírok kérdést a felszínes férfiakról is ha szeretnék beszélgetni arról.

2023. jún. 24. 08:57
 19/38 A kérdező kommentje:

17

Ha jól értem nem vagy szűz de kioktatsz szűz férfiakat, hogy hogyan kéne viselniük helyzetüket?

2023. jún. 24. 08:59
 20/38 anonim ***** válasza:
83%

Férfi vagyok te agyalágyult. Nem tudtam, hogy csak szűzektől fogadsz el "kioktatást".

De nekem nem baj, fújd a saját hülyeséked és ha elröppen 10 év és még mindig csak a markodba sikerült beraknod akkor talán majd leesik, hogy talán változni, tenni kellene és normálisan viselkedni vagy állni a dolgokhoz.

2023. jún. 24. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!