Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vágjam ki magam abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vágjam ki magam abból, ha írt egy oktatóm, amit én félreértettem?

Figyelt kérdés

Az ő csoportjában voltam szemináriumon, évközben volt párszor, hogy írt Facebookon, hogy elmarad az óra, mert nincs Pesten, vagy megbeszélése van, dolgozik (nem csak az egyetemi munkája van) stb. De ez tényleg ennyi volt, hogy leírta két mondatban, hogy elmarad az aznapi óra, és szóljak a többieknek.

Az e-mailjeire ritkán válaszol, szerintem ami a hallgatóktól érkezik, meg sem nyitja, viszont nekem elég sürgős lett volna valami, két e-mailre sem érkezett válasz, így ma írtam neki Facebookon emiatt. Utána kérdezte, van-e még vizsgám, hogy megy a vizsgaidőszak, szóval ilyen tipikus small talk volt. Majd mondta, hogy valamikor megihatnánk valamit akár... Ehhez hozzátartozik, hogy még a vizsgák előtt a csoporttal is volt ilyen terv, azt hittem, neki is szólt valaki és arra céloz, úgyis én közvetítettem a félév során mindent.

Azt írtam vissza, hogy említem a többieknek majd, bár már van, aki végzett és hazament Pestről, de hátha összejön. Erre válaszolta, hogy igazából ő kettesben gondolta, de megérti és elfogadja, ha nekem nincs kedvem. Majd utána gyorsan el is köszönt.

És így visszaolvasva tényleg annyira egyértelmű, de akkor, abban a pillanatban nekem ez eszembe sem jutott. De most akkor kezdjek el magyarázkodni, hogy amúgy lenne kedvem hozzá, csak kb. sosem ismerkedek pasikkal, emiatt nehezen esik le, ha valaki kettesben akar velem lenni? Az meg nekem lenne ciki...

Szóval a lényeg, hogy szívesen mennék vele, de így, ezek után, nem tudom, hogy hozzam fel. Bármi ötlet?

2023. jún. 22. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

Enyleg világosan rákérdez aztán kilép:D

Most esik le nekem is. Hogy kaparj te :D

2023. jún. 22. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Jav: tényleg!
2023. jún. 22. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi.. - ez önbizalomhiány a férfi oldaláról, még normálisan randira se meri hívni.

A drága oktató gyűjti a trófeákat, de úgy, hogy ő rá másznak rá, mert van olyan rafinált, hogy elérhetetlent játszik és végül kicserélget újra & újra, mert működik a terve, a játéka.

2023. jún. 22. 21:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Na jó, már kellően összezavartatok. :D

Igazából órákon kicsit olyan magányosnak tűnt, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg... Voltak olyan megjegyzései, aminél az futott át a fejemen, hogy "jézusom, ez így él?!". Pl. Húsvét előtt mondta, hogy kellemes pihenést kíván mindenkinek, legyen mindenki sokat a családjával, bár számára az lehet inkább büntetés lenne. Nincs családja, felesége sem, pedig hát na, elég jól néz ki.

Egy kapcsolatáról tudok, ami elég furcsa volt, mert a lány/nő egy rooftop bárban volt felszolgáló, ő pedig magas pozícióban van az egyetemen, cégei vannak, látszik, hogy fontos számára a karrier, szóval nem értettem, két ilyen eltérő hátterű, tudású, személyiségű ember miről tud beszélgetni a nap végén. Viszont most nincsen senkije (állítólag).

2023. jún. 22. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
17%

Az kutyát nem érdekel ki volt neki, ki nincs neki, mert egyértelmű, hogy nem tiszta szándékkal közeledik feléd.

Elhúzta az orrod előtt a mézes madzagot, azt várja, hogy szaladj utána.

Okos férfi, egyetemen tanít és nem tud érthetően kérdezni, bocsánatot kérni? Ne már! Ha akarsz nyugodtan "magyarázd" el neki mégegyszer, de hidd el, hogy rókica, de rendesen.

Tudod mi lenne az igazi? Az, hogy bár hülyén viselkedett, akkor főleg személyesen, vagy írásban mégegyszer próbálkozna. Onnan tudnád, hogy tényleg érdekled és, hogy TALÁN(!) nem játszik veled macska-egér játékot.

Helyedben vissza adnám a kölcsönt:

1)Ráírnék én, hogy megisszunk-e egy kávét és ha vissza ír, bár nem muszáj, azt írnám később, hogy bocsánat, de másnak szántad.😂

- Hagyj egye a fene!

2) Megmondanám neki személyesen, hogy tudja kit nézhet hülyének-saját magát, mert átlátsz a gyerekes, mocskos játékain.🤣

- Hagyj sérüljön az egója!

3)Levegőnek nézném!

- Ez lenne a leghelyesebb megoldás. 👍

2023. jún. 22. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell magyarázkodni. Ennyi is elég lenne pl:

Félreértettem. Kettesben van kedvem hozzá, örülök a meghívásnak.

2023. jún. 22. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Van itt egy válaszoló aki mindenképp beléd akarja szuggeralni, hogy a férfinak tisztessegtelen szándékai vannak. Nyilván ennek a válaszolónak rossz tapasztalatai voltak, ami szomorú, de attól még nem kéne rávetítenie a saját keserű tapasztalatait a te helyzetedre.

A tanárod nyilván burkolt elutasításnak vette azt, hogy a többieket is hívni akarod, de nem hagyta annyiban, és egyértelműsitette a helyzetet. Nyilván fél ő is sz elutasítástól mint minden normális ember, ezért ennél jobban nem mer nyomulni. Most nálad a labda, ha érdekel a pasas akkor írd meg neki, hogy kettesben is szívesen elmész.

2023. jún. 23. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!