Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félreértettem a jeleket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértettem a jeleket?

Figyelt kérdés

Tavasszal randiztam egy lánnyal, az első annyira jól sikerült, hogy 2 nappal később megbeszéltük, hogy megint találkozunk. Az is jó volt, de ami utolag kínos, hogy elmondtam neki a családi problémáimat ő meg persze kedvesen végighallgatott (nem igazán lehet rá mit mondani..alkoholista szülők etc..). Utána ugyanúgy cseteltünk és elhívott moziba egy héttel későbbre.

Itt kicsit kínos volt a hangulat valamiért úgy érezetm nincs miről beszélnünk és visszagondolva sokat beszéltem magamról. Nagyon zavarban voltam mert rettenetesen tetszett a lány.

A mozi után sétáltunk a várban és azon gondolkodtam, hogy meg kéne e csókolni. De végül nem mertem és a hangulat is kínos maradt (de sokat voltunk együtt).

Ezután tovább beszéltünk de elment nyaralni a barátnőivel aztán meg én a haverokkal és eltelt 3 hét!

Ez alatt néha küldtünk képet egymásnak és azért elég sokat besezéltünk.

Mikor mindketten visszaértünk vártam, hogy elhívjon találkozni (tudtam, hogy nagyon elfoglalt és nem ér rá bármikor én meg home officeban semmit se csinálok) de nem tette. Aztán elhívtam én és 4 hét után újra találkoztunk. Megint nagyon zavarba jöttem, mert nagyon intelligens és mellé gyöngyörű, amivel én ritkán találkozom.

Na ezen a randin említete, hogy találkozott mással is múlt héten és hogy nem biztos benne, hogy mi összeillünk.

Persze vettem a lapot, friendzone. De mégis csak azt mondta, hogy nem biztos benne meg azt, hogy az élethelyzete jelenleg nem alkalmas, nem azt, hogy én mint férfi off vagyok neki.

Vártam 2 hetet és kértem, hogy találkozzunk, beszéljük meg személyesen. Mondta, hogy oké de folyton eltolta és végül 4 hét várakozás után felhívtam és elmondtam neki, hogy ez nagyon rosszul esik az egész mert úgy éreztem jól kijövünk csak nagyon zavarban voltam vele és hogy ne ghostoljon.

Bocsánatot kért és mondta, hogy jeleneg úgy érzi nem tudna kapcsolatban lenni senkivel, korrekt volt.

Na ez augusztusban volt és most látom instagramon, hogy kapcsolatban van, a barátjával posztol. (friss kapcsolat)

mit gondoljak? lehet írnom kellett volna neki később is keresni mikor készen áll?

25/F én és 24L

2020. nov. 26. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mond, te még hiszel a Jézuskában?

"élethelyzete jelenleg nem alkalmas" ez egy hatalmas kamu szöveg, főleg huszonéves lánytól. Nem jöttél be neki és amikor már volt másik udravló, talonban tartott. Még el is mondta ezt neked!

Ha zavarba jössz a csajtól, akkor nem illetek össze. Ez egy alapigazság.

2020. nov. 26. 12:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért ne illenénk össze ha azvarba jövök? Tényleg baromi szép volt, ha vele voltam akkor is megbámulták az utcán... Mellé még iszonyúan sikeres a munkájában, családcentrikus, vicces és jófej... bárcsak visszacsinálhatnám és jobban kezeltem volna
2020. nov. 26. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

#2: na pont azért, amit itt összehordtál most róla. Bálványozod a csajt.

Látszik, hogy úgy érzed, nem vagytok egy szinten. Milyen kapcsolat lehetne így köztetek?

Felejtsd el és keressél egy olyat, aki mellett magad lehetsz.

2020. nov. 26. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Első, de legkésőbb a 2. randin meg kellett volna raknod!

Ennek annyi töki.

2020. nov. 26. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituációban vagyok/voltam most mint ez a lány. Találkozgattam egy sráccal, aki bejött, de elég hamar lenyomta a torkomon, hogy amúgy az anyja, nagyanyja depressziós, már többször öngyilkosok akartak lenni. Az apját nem ismeri, ja és ő neki is vannak néha öngyilkos gondolatai, heti egyszer jár terápiára is. Na nekem ez egy ilyen hidegzuhany volt. Persze kedvesen végighallgattam(most mit mondhattam volna?!), sajnáltam is, mert amúgy egy tök korrekt srác volt. Ezekután viszont már nem tudtam felnézni rá, mikor vele voltam azon aggódtam, hogy mikor omlik össze lelkileg. Senki nem akar egy instabil valakit egy komoly kapcsolatra, akármilyen keményen is hangzik. Nem kellett volna elmondanod neki ilyen hamar a családi problémáid. Már nem tud ezekután felnézni rád, mert valószínűleg nem azt látja, hogy te mindezek ellenére túl léptél a problémáidon, hanem azt hogy mennyire meghatározhat ha ennyire korán felhozod. Valószínűleg látszik is rajtad, a sérült embereken sajnos ez gyorsan meglátszik.

Én is találkoztam közben egy másik sráccal, aki tökre "egyben" van lelkileg, tart valahol az életben és felnézek rá. Biztonságot nyújt. Én is sokáig halogattam a "szakítást" a másik sráccal mert féltem attól, hogy hogyan reagál, nem akartam még én is megbántani és sajnos néha a könnyebb út a ghostolas... Ami persze nem mondom hogy fair, de nem direkt elutasítás.

2020. nov. 26. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellett volna már a legelején a problémáidat kitálalni neki, szerintem ez nem jöhetett le neki túl szimpatikusan. Aztán a másik, hogy ő hívott téged el a moziba, de a nyaralás után azt vártad, hogy megint ő hívjon el, amikor szerintem ő is épp arra várt, hogy te lépjél valamit, mind1, hogy elvileg ő nem ért rá, a gesztus fontos lett volna, hogy jelezd szeretnéd látni. Plusz már a mozizás után meg kellett volna csókolnod, de még amikor mondta, hogy nem biztos, hogy összeilletek, még ott is megtehetted volna...de semmi. Gondolom megunta, hogy ilyen töketlen vagy. Nem vágom, amúgy mit lehetett bármin is félre érteni, egyértelműen nyitott volt rád, csak te elbénáztad.
2020. nov. 26. 13:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, tul hamar voltam tul sok es valoszinuleg toketlen is.

Majd irok szulinapjara januarban, megkerdezem, hogy van ..

2020. nov. 26. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell neki írni ember, hát mi bajod? Ez a hajó elment, nem egyértelmű? Tanulj a hibáidból őt meg hagyd békén, már barátja van, nem kíváncsi rád.
2020. nov. 26. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos egyet kell hogy értsék az előző válaszolóval. Fogadd el, hogy ennek már vége. Legközelebb talán összejön. A csajnak pasija van már, ne alázd meg magad, hogy utána futsz.
2020. nov. 26. 18:10
 10/11 A kérdező kommentje:
De az lehetetlen, hogy tobbe mar ne beszeljunk
2020. nov. 26. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!