Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félreértettem a jeleket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértettem a jeleket?

Figyelt kérdés

Tavasszal randiztam egy lánnyal, az első annyira jól sikerült, hogy 2 nappal később megbeszéltük, hogy megint találkozunk. Az is jó volt, de ami utolag kínos, hogy elmondtam neki a családi problémáimat ő meg persze kedvesen végighallgatott (nem igazán lehet rá mit mondani..alkoholista szülők etc..). Utána ugyanúgy cseteltünk és elhívott moziba egy héttel későbbre.

Itt kicsit kínos volt a hangulat valamiért úgy érezetm nincs miről beszélnünk és visszagondolva sokat beszéltem magamról. Nagyon zavarban voltam mert rettenetesen tetszett a lány.

A mozi után sétáltunk a várban és azon gondolkodtam, hogy meg kéne e csókolni. De végül nem mertem és a hangulat is kínos maradt (de sokat voltunk együtt).

Ezután tovább beszéltünk de elment nyaralni a barátnőivel aztán meg én a haverokkal és eltelt 3 hét!

Ez alatt néha küldtünk képet egymásnak és azért elég sokat besezéltünk.

Mikor mindketten visszaértünk vártam, hogy elhívjon találkozni (tudtam, hogy nagyon elfoglalt és nem ér rá bármikor én meg home officeban semmit se csinálok) de nem tette. Aztán elhívtam én és 4 hét után újra találkoztunk. Megint nagyon zavarba jöttem, mert nagyon intelligens és mellé gyöngyörű, amivel én ritkán találkozom.

Na ezen a randin említete, hogy találkozott mással is múlt héten és hogy nem biztos benne, hogy mi összeillünk.

Persze vettem a lapot, friendzone. De mégis csak azt mondta, hogy nem biztos benne meg azt, hogy az élethelyzete jelenleg nem alkalmas, nem azt, hogy én mint férfi off vagyok neki.

Vártam 2 hetet és kértem, hogy találkozzunk, beszéljük meg személyesen. Mondta, hogy oké de folyton eltolta és végül 4 hét várakozás után felhívtam és elmondtam neki, hogy ez nagyon rosszul esik az egész mert úgy éreztem jól kijövünk csak nagyon zavarban voltam vele és hogy ne ghostoljon.

Bocsánatot kért és mondta, hogy jeleneg úgy érzi nem tudna kapcsolatban lenni senkivel, korrekt volt.

Na ez augusztusban volt és most látom instagramon, hogy kapcsolatban van, a barátjával posztol. (friss kapcsolat)

mit gondoljak? lehet írnom kellett volna neki később is keresni mikor készen áll?

25/F én és 24L

2020. nov. 26. 12:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%
10: Aztán majd ne csodálkozz, fa felnyom zaklatásért. Utána pedig írhatod majd ki az újabb kérdést, hogy miért.🤦‍♀️
2020. nov. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!