Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz ha egy nő távolságartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ha egy nő távolságartó akkor jobban érdekel?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem teper folyamatosan, kicsit hidegebb veletek, de mégse? Ha nem olyan könnyen kapható?
2023. jún. 11. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Ízlés és érzések kérdése. De a játszma nem igazán jár sikerrel.
2023. jún. 11. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem igaz.
2023. jún. 11. 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:
De mégis baj, ha egy nő keres, beszélni akar. Nem értem, mit kellene tennem.
2023. jún. 11. 18:03
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Hm, inkább akkor baj, hogyha tök érdektelen és a nő mégis teper. Ha kölcsönös, akkor miért lenne gond?
2023. jún. 11. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem olyan konnyen kaphato, az jo, de ha annyira tavolsagtarto, hogy ugy erzem, hogy nem erdeklem, akkor nem teperek feleslegesen.

En azt szeretem, ha latom es erzem, hogy kolcsonos az erdeklodes, figyelmes, de van benne egy kis kihivas.

2023. jún. 11. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Így jöttem össze az élettársammal, éreztettem , hogy amúgy van esélye nálam , de nem én adtam meg a nagy lökéseket az egésznek csak annyit tettem amire még szükség volt, hogy haladjon tovább az ismerkedés.
2023. jún. 11. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem, engem idegesít, olyankor hanyagolom. Nem szeretek játszmázni.
2023. jún. 11. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Akit alapban nem erdekelsz, ott a jatszmazassal sem fogsz tudni elerni semmit. Ha a masik nem akar energiat beletenni az ismerkedesbe, azt lezarni kell, nem gyerekesen jatszmazni.
2023. jún. 11. 19:09
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Engem nem zavar ha keres a no.
2023. jún. 11. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Akik játszmákkal trükkökkel vannak csak meg, azoknak az egész kapcsolatban éveken át is ugyanugy játszmázni trükközni kell a megtartáshoz is.

Nem jó ötlet.

2023. jún. 11. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!