Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek pár évvel fiatalabb férfivel?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem?2023. jún. 10. 23:11
11/17 anonim válasza:
Családot alapítottam egy 3 évvel fiatalabbal
12/17 anonim válasza:
Igen.
+-5 éves idősávot a saját korosztályomnak tartok még, szóval miért ne?
13/17 anonim válasza:
Én se bánom ha fiatalabb több évvel. De persze egy szellemi szinten kell, hogy legyünk
27
15/17 anonim válasza:
Hat én 24 vagyok, de kizártnak tartom, hogy osszejojjek egy 20-21 éves fiúval.
16/17 anonim válasza:
Igen, mi amikor összejöttünk én 26 ő 24 volt, másfél éve együtt vagyunk :)
17/17 anonim válasza:
Miért gond, hogy 24 évesen nem akarok fiatalabb part ? Azért egy 20-21 éves srác baromira nem erett még, én olyan kapcsolatot kerestem, amivel tervezni lehet, együttélés, házasság, gyermek, erre meg egy 20 éves, kamaszkorabol éppen kinőtt ember nem all készen. Lehet megint lepontozni✌🏻
(Ja amúgy 25 éves párom van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!