Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés,randizás elején ha a férfi nem akar,nem szívesen akar óvszerrel szexelni az nagyon gáz? Olyannal nem szexelnétek? Ha "csak" megszakítással érdekli.
Biztos hogy nem szexelnék ilyennel. Dugjon a jó q anyjával.
Nem ő lenne terhes. Na meg ki tudja milyen betegségei vannak.
Érdekes, én pont fordítva éltem meg legutóbb.
Gumit húztam, csaj nem élvezte gumival, és szerette volna gumi nélkül. Én meg mondom a-a... Annyira nem ismertem még a múltját, hogy be merjem vállalni gumi nélkül + gyereket se akarok még.
5. vagyok
Az első dolog: más módon is lehet védekezni, nem csak gumival, és nem, nem csak megszakítással. Létezik rengeteg olyan módszer, amivel lehet érezni a partnert. A kérdezőnek pl. spirálja van és nekem is, ami egy fogamzásgátlási eszköz, még ha nem is 100%-os (az óvszer sem az, és nincs is 100% módszer, csak ha nem szexelsz egyáltalán).
2. Egy kapcsolatban előbb-utóbb eljön az a pont, amikor óvszer nélkül is szexelek a partneremmel. Akkor is gondot okozhat, ha előtte volt X nővel (nagyon sok olyan nemi úton terjedő betegség van, ami évekig tünetmentes, tehát soha nincs garancia).
Ha valakivel komoly kapcsoalatba kezdek, akkor ezt a pár százaléknyi kockázatot képes és hajlandó vagyok vállalni, nem szeretek mindentől rettegve élni.
"hogy ő nem szokott óvszerrel"
Akkor mehet Isten hírével oda, ahonnan jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!