Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lett hirtelen ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett hirtelen ilyen fontos a férfi állkapcsa 2020-tól?

Figyelt kérdés

Mi változott hirtelen. A férfi értékét manapság az állkapcsa határozza meg.

Ez egy ilyen hülye ideológia mint amilyen volt a náci is?

Az emberek unatkoznak és kitaláltak valamit maguknak amit bálványozhatnak, imádhatnak?

2023. jún. 2. 23:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

“ a szörnyű természetük minden sikertelenségük oka.”

Ugye nem jársz ki a való világba? A szörnyű természetű emberek remekül boldogulnak, amennyiben jól néznek ki. A társadalom kiemeli őket.

2023. jún. 3. 09:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

11..

Te nem jársz kuva vilagba

2023. jún. 3. 09:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A szörnyű természetű emberek sikeresek, de mondjuk azt nem lehet boldogulásnak nevezni, mert a boldogságtól igen távol állnak, mindenesetre ledominálnak mindenkit, ha kell ha nem.

Az incelek közül néhánnyal meg az a baj hogy alapvetően ők is ilyenek lennének, ilyenek akarnak lenni, csak nem sikerül nekik valami adottság miatt.

Nem az a cél hogy ők is szörnyű természetű seggfejjé váljanak el kellene felejteni végre hogy pont ezek legyenek a példaképeik, mert belül hasonlítanak ezekhez, inkább változni kéne belül is.

2023. jún. 3. 10:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Kérdezd az incel közösséget, miért találták ki ezt az álkapcsos baromságot 2020-ban
2023. jún. 3. 12:19
 15/24 A kérdező kommentje:

14

Talán mert megfigyeltek és leírtak egy jelenséget?

2023. jún. 3. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
De ezt nem akkor találták ki. Hetedikes bioszon hallottam ezt, és az 2001-ben volt. Női-férfi vonások közti különbségek.
2023. jún. 3. 13:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Aki állkapocsra alapoz és ettől indul be elsősorban, az elég szegényes lélekvilágú ember(asszony) lehet!
2023. jún. 3. 16:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Én ha kinézek a külvilágba, mindenféle összeillő és összeilletlen párt találok.
2023. jún. 3. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Engem pont ez nem érdekel egy férfinél.
2023. jún. 3. 20:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Engem nem csak ez érdekel, de pont ezért nem értettem, miért tetszik más nőknek Ryan Gosling, mert lányos a feje. Henry Cavill, na az ő állával üveget lehet vágni.

Erre az emberek nem tudatosan mennek rá. A férfiaknak sem tudatosan nem tetszenek a Kurt Russell állkapcsú nők vagy az extrém kigyúrt she-hulkok.

2023. jún. 3. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!