Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak miért annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért annyira fontos hogy ne legyenek egyedül?

Figyelt kérdés
Több lánynál is észrevettem hogy nem tudnak egyedül lenni, mindig van barátjuk.
2023. máj. 16. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Amiért a pasiknak is, akik például reggeltől estig itt sírnak, amiért nekik nem sikerült.
2023. máj. 16. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
6%
Mert csak attól érzik magukat embernek ha kellenek valakinek
2023. máj. 16. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
És ez szerinted azért van, mert nem tudnak egyedül lenni? Vagy engedjék el a jó kapcsolatukat, hogy egyedül legyenek?
2023. máj. 16. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Azokat miért nem látod akik tök jól elvannak egyedül? Rengetegen vannak pedig a nők között. Az emberek nem egyformák, különbözőek különböző igénnyekkel.
2023. máj. 16. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon szomorú, hogy a te tapasztalatod az, hogy az embereknek azért van párjuk, hogy ne legyenek egyedül, nem azért, mert szerelmesek.
2023. máj. 16. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem fontos. Régen mondjuk az volt, erről az alacsony önbecsülésem és a média, társadalom nyomása tehetett.
2023. máj. 16. 19:10
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Szerintem egyre kevesebb ilyen lány van, de egyébként sztem azért, mert még mindig benne van a társadalomban az a nevelési forma, hogy lányként hamar eljár feletted az idő és ha 22 éves korodig nem találsz valakit, aki hajlandó elvenni és felcsinálni, akkor egyedül fogsz meghalni és az nagyon rossz lesz :D
2023. máj. 16. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

A lányok többségének, kérdező.

Mert ők egészségesek.

Aztán van az a réteg, akik mantrázzák mindenhol, márpedig a nők tovább élnek egyedül, és legyen ez a trendi...

Létezik egy egészséges egoizmus, na ez nem az, amikor újabban arra legyünk büszkék, mennyire életképtelenek lettünk...

Összeférhetetlenség, önzőség, borzalmas személyiség, stb....ilyenek miatt marad egyedül valaki.

2023. máj. 16. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Vannak azok a lányok, akik szerelmesek, ezért nincsenek egyedül.

Vannak azok, akik társfüggők (van ilyen férfi és nő is) nekik kell a kapcsolat, nem szeretnek egyedül lenni. Ez tényleg egy függőség. Egyszerűen nem érzik jól magukat, csak ha párkapcsolatban vannak. Néha még akkor is, ha az nem jó. De jobb nekik, mint a semmi.

És vannak azok (köztük én is) akikre nem jellemző az, amit írtál. Nekem nem fontos, hogy ne legyek egyedül. Jó egyedül is. Ha találkozom valakivel, akivel még jobb lesz, akkor majd nem leszek egyedül.

2023. máj. 16. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Mert a csajok kelendőbbek. Férfitöbblet van. Náluk általában sorban állnak az udvarlók, amint elmegy az egyik jön a másik, majd választanak valakit akinél megállapodnak. Csajnak lenni könnyű.
2023. máj. 16. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!