Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál, nőknél az a bizonyos "kémia" akkor van a csúcson, amikor az aktuális randipartnerükről kiderül, hogy élőben is eszméletlenül jóképű, nagyon menő pozícióban dolgozik, gazdagok a szülei és egyedül fog örökölni mindent?
A kémiát egy megmagyarázhatatlan plusz okozza, talán részben illatok meg hormonok is, részben a kisugárzás.
Az egyik fiú barátomra minden igaz, amit leírtál, de nem vagyok belé még sem szerelmes, ő csak egy haver. Ez nem ezen múlik.
Nálam akkor szokott megjelenni, ha látok egy szép mosolyt és végre nem egy leterhelő/tirpák/sablon/szánalmasan unalmas nulla effortos retek szar beszélgetést kell olvasnom.
A párom is azzal vett le a lábáról, hogy élvezet volt vele mindenről beszélni végeláthatatlanul. De sok ember előbb lesz gazdag vagy vezető beosztású, minthogy emberszámba vegyen egy nőt és ne fölösleges sallangnak tartson egy beszélgetést
Igen, csakis akkor.🤦
Sajnálom, nincs esélyed és nem is lesz soha senkinél, úgyhogy kár nyavalyogni és kiírni ide a 101. ilyen kérdést, ami már baromi unalmas.
Tudod, miért nincs a magadfajtáknak senkije? Mert sekély a lelkivilágotok és messziről ordít rólatok a nőgyűlölet.
Az én párom biciklivel jött az első randira.
Azóta is együtt vagyunk (együtt is élünk) és sose voltam ilyen boldog senkivel. Vettünk egy kocsit de ugyanúgy néha felpattanunk a biciklikre, mint az első randira és eltekerünk a közelben valahova.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, a kettes fogalmazott jól, a kémia egy bizonyos plusz, vagy kialakul vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!