Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha ezt kérné tőletek a lány? Nagyon meghökkentő kérés lenne? Vagy én parázom túl?
20-as, mert az nem az ő terepe, nem lehet ott bekészítve semmi, sok helyen recepció is van, nem egy sima kiveszed reggel valakitől a lakást, és este visszaadod a kulcsot. Legalábbis én egy ilyen helyre mentem. Ott nagyságrendekkel több esélyed van kimenekülni, ha üvöltesz, nagyobb eséllyel hallják meg, és segítenek. Meg megölni biztos nem fog, mert a hullát nem tudja eltüntetni, és talán a nemi erőszakra is kevésbé vállalja be a kockázatot.
Nyilván egy idegennel BÁRMIT csinálni sosem lesz biztonságos. De ha szexelni akarnak, akkor ez még mindig egy jobb opció, mint felmenni a pasas lakására.
"Tok jo lehet igy talalkara menni, hogy meg kell elotte nezni, hogy merre vannak a veszkijaratok. Hat nem tudom."
Ez a női valóság.
Kérdező, ha bevágja a durcit azon, hogy te biztonságban akarod érezni magad, hagyd a francba. A te biztonságod többet ér, mint a kis egoja.
És egy ilyen eset után még mindig vadidegen pasi lakására mennél fel első alkalommal... Hihetetlen.
Az ember egyébként is tart az ilyen szituktól, nem még ha már tapasztalt is ilyet..
Nem vagyok prűd, tök oké az egyéjszakás kaland is, de messziről jött ember azt mond amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!