Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan reagálnátok, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha ezt kérné tőletek a lány? Nagyon meghökkentő kérés lenne? Vagy én parázom túl?

Figyelt kérdés
2 éve volt egy kellemetlen élményem, amikor felmentem egy pasi lakására. Előtte egy kávézóban ettünk-ittunk, majd megegyeztük, hogy folytatjuk nála. Nagyon normális, jólszituált, intelligens pasi benyomását keltette, de szex közben valamit nem szerettem volna, emiatt elkezdett szidni, majd közölte a végén, hogy örüljek, hogy nem zár be a lakásába addig, ameddig legalább egyszer meg nem teszem neki. Nagyon megijedtem, pedig nem vagyok az a félős típus. Sokáig nem mentem fel senkihez ilyen előzmények után úgy, hogy korábban sosem találkoztunk. Szombaton randiztam egy pasival, akivel érezhető volt köztünk a vibrálás, megbeszéltük, hogy felmegyek hozzá. A korábbi esetből tanulva mondtam neki, hogy előtte mondjon pontos címet, amit el szeretnék küldeni egy barátnőmnek, hogy tudja, hogy hol vagyok, ha netán szükséges lenne. Totál kiakadt, hogy minek nézem én őt, mégis mi lenne azon kívül, hogy szexelni fogunk.
2023. máj. 31. 18:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

20-as, mert az nem az ő terepe, nem lehet ott bekészítve semmi, sok helyen recepció is van, nem egy sima kiveszed reggel valakitől a lakást, és este visszaadod a kulcsot. Legalábbis én egy ilyen helyre mentem. Ott nagyságrendekkel több esélyed van kimenekülni, ha üvöltesz, nagyobb eséllyel hallják meg, és segítenek. Meg megölni biztos nem fog, mert a hullát nem tudja eltüntetni, és talán a nemi erőszakra is kevésbé vállalja be a kockázatot.

Nyilván egy idegennel BÁRMIT csinálni sosem lesz biztonságos. De ha szexelni akarnak, akkor ez még mindig egy jobb opció, mint felmenni a pasas lakására.

2023. máj. 31. 21:29
 22/25 anonim ***** válasza:
37%
Tok jo lehet igy talalkara menni, hogy meg kell elotte nezni, hogy merre vannak a veszkijaratok. Hat nem tudom.
2023. máj. 31. 21:31
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem normális hogy az eset után meg akartad előzni a bajt. Csak máskor próbáld diszkrétebben intézni, mert már erre is ugranak hogy ugyan minek gondolod őket, már a feltételezés is sérti őket. Sajnos nem értik meg milyen egy nőnek. Régebben egyszer én is felmentem egy fiú lakására, ő azon pöccent be hogy nem lett orgazmusom a produkciójától. Sosem lehet tudni ki milyen rejtett elmebeteg.
2023. máj. 31. 21:41
 24/25 anonim ***** válasza:
87%

"Tok jo lehet igy talalkara menni, hogy meg kell elotte nezni, hogy merre vannak a veszkijaratok. Hat nem tudom."

Ez a női valóság.

Kérdező, ha bevágja a durcit azon, hogy te biztonságban akarod érezni magad, hagyd a francba. A te biztonságod többet ér, mint a kis egoja.

2023. máj. 31. 21:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

És egy ilyen eset után még mindig vadidegen pasi lakására mennél fel első alkalommal... Hihetetlen.

Az ember egyébként is tart az ilyen szituktól, nem még ha már tapasztalt is ilyet..

Nem vagyok prűd, tök oké az egyéjszakás kaland is, de messziről jött ember azt mond amit akar.

2023. jún. 1. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!