Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha ezt kérné tőletek a lány? Nagyon meghökkentő kérés lenne? Vagy én parázom túl?
Figyelt kérdés
2 éve volt egy kellemetlen élményem, amikor felmentem egy pasi lakására. Előtte egy kávézóban ettünk-ittunk, majd megegyeztük, hogy folytatjuk nála. Nagyon normális, jólszituált, intelligens pasi benyomását keltette, de szex közben valamit nem szerettem volna, emiatt elkezdett szidni, majd közölte a végén, hogy örüljek, hogy nem zár be a lakásába addig, ameddig legalább egyszer meg nem teszem neki. Nagyon megijedtem, pedig nem vagyok az a félős típus. Sokáig nem mentem fel senkihez ilyen előzmények után úgy, hogy korábban sosem találkoztunk. Szombaton randiztam egy pasival, akivel érezhető volt köztünk a vibrálás, megbeszéltük, hogy felmegyek hozzá. A korábbi esetből tanulva mondtam neki, hogy előtte mondjon pontos címet, amit el szeretnék küldeni egy barátnőmnek, hogy tudja, hogy hol vagyok, ha netán szükséges lenne. Totál kiakadt, hogy minek nézem én őt, mégis mi lenne azon kívül, hogy szexelni fogunk.2023. máj. 31. 18:21
11/25 anonim válasza:
Talán ne kefélj első randin, akkor nem kell attól félni, hogy vajon amúgy ki az aki éppen megdug.
12/25 anonim válasza:
Jo olcao vagy. Szerintem ne égesd magad másoknál is. Jóhogy lekezelik az ilyeneket.
13/25 anonim válasza:
"Itt eleve a kérdező életszemléletével van a legnagyobb probléma!"
Nem a faszival, aki be akarta zárni a lakásba?
14/25 anonim válasza:
Nem. A roherongyokat mindenki utálja. Legszivesebben elásná az is aki megd.gja🤣
15/25 anonim válasza:
Karácsonyra a pr.stik szoktak ajándékot kapni? Szerintem nem. Hanem nem egyet ki is nyírnak:D. A pasik normálisabbak sokszor mint a nők. Utálják a söpredéket. Nem véletlen senkik a szemükben az olcsónők
16/25 anonim válasza:
Juj de szent lett itt minden pasi. Bizonyára ti mindig csak több honap után dugtok meg egy csajt.
Tény hogy idegenek lakására őrültség felmenni, hisz nem lehet tudni ki az mi az. Kérdezőnek még egész szerencséje volt hogy nem egy pszichopata gyilkos, vagy emberkereskedő, esetleg szervkereskedő. Vagy nem várta még ott 10 másik pasi.
De férfiként se célszerű mert egy nő is lehet veszélyes, illetve lehet ott más is.
Vagy tényleg ugy hogy legalább egy ember tudja hol és lehetőleg kivel vagy, hogyha nem jelentkezel akkor azonnal értesitse akit kell. Bar a fentebbi esetekben már az is késő...
17/25 anonim válasza:
De ilyenekkel miért is udvariaskodna bárki is
18/25 anonim válasza:
Aki nem értené, itt az a kérdéses, hogy félsz ez idegentől, de azért simán megkúratod vele magad, de azért félsz. Mi a fasz?
19/25 anonim válasza:
Én nem mennék fel a lakására. Nem tudom, merre laktok, de ha nagyobb városban, akkor vannak ilyen pár órára kibérelhető lakások, amiket nyilván arra szoktak használni, hogy szexeljenek benne. Anno a most már férjemmel én is ilyen helyekre mentem, amikor még nem volt külön helyünk. Neked biztos sokkal biztonságosabb, mint egy kvázi még idegen férfi lakására felmenni.
20/25 anonim válasza:
19-ugyan miert lenne biztonsagosabb berelt lakasba menni? Ott is megeroszakolhatjak,vagy banthatjak, ha olyannal fekszik ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!