Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől annyira meghökkentő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől annyira meghökkentő, hogy nincs facebook profilom?

Figyelt kérdés

Randizás végén kerül mindig szóba, hogy akkor jelöljük be egymást facebookon, mire a válaszom, hogy nincs profilom és soha nem is volt. Ilyenkor az illető általában kikerekedett szemekkel bámul mintha nem e világi személy lennék.

De mondok másik példát. Több fordulós állásinterjún a HR-es csajszi is megkérdezte, hogy regisztrálva vagyok-e mert már előtte keresett és nem talált. Amikor mondtam, hogy nincs és nem is volt, akkor meg nem akarta elhinni, és úgy vette, hogy biztos csak eltitkolom. Utolsó fordulóban azért hozzátette, hogy pozitívan értékelte amiért nem vagyok semmilyen közösségi hálón nyilvánosan elérhető.

De mindezt egybevéve miért olyan meghökkentő és hihetetlen?

2016. szept. 16. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Divat lett hála a médiának és a tini krváknak mivel ami szerintük menő (mivel mindenki őket akarja meghúzni) az a menő. Őket a médián keresztül meg könnyű irányítani. A lényege hogy személyes információkat de minimum alap adatokat elérjenek rólad megkönnyítve a nyílváztartási munkát. Ha elkövetsz valamit egyből tudják kik az ismerőseid barátaid hol bújhattál el ki segíthet. Plusz nem kerül nekik semmibe te magad osztod meg az adatokat.
2016. szept. 16. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyilvan azert mert mindenki masnak meg van. Gondolom hatrany nem er miatta, csak csodalkoznak az emberek rajta.
2016. szept. 16. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó, ha van és tele mindenféle képpel. Ismerősömet állásinterjún ezért tanácsolták el. Ilyen képekkel, középvezetőnek? Ki fogják röhögni a beosztottak.
2016. szept. 16. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

jól teszed, nekem sincs fb-m.

és ezt nagyon élvezem, mert nem adom meg azt a szívességet, könnyebbséget senkinek, h. csak úgy leellenőrizzenek, vizslassák a profilomat.

én az fb-t olyannak tartom, mint egy húspiac, mindenki kiteszi magát a kirakatba, és mások kedvükre nézik, becsmérlik vagy dicsérik.

hát, én ebből nem kérek.

plusz irtózom a gondolattól, h. a kapcsolathálómat kitegyem a kirakatba, v. bármit.

aki akar, úgyis elér.

én meg röhögök a sok marhán, akik facebook nélkül már nem tudnak élni, és lájkokban mérik a személyes értéküket, és röhögök a hr-eseken is, akiknek nem könnyítem meg a dolgukat, h. csak úgy csekkoljanak fb-n, és mindenféle prekoncepciójuk legyen, még mielőtt bizonyíthatnék.

2016. szept. 16. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
ettől vagy nagy egyéniség.
2016. szept. 16. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs és még élek :)))
2016. szept. 16. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyszám, nekem sincs. Se többnek, se kevesebbnek sem tartom magam miatta.
2016. szept. 16. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem is kerestek már a munkahelyen a kollégák face-en, mondtam, hogy nem érdekel, de tiszta kényelmetlenül éreztem magam. :( Meg kellett magyaráznom, hgoy miért nem? Mert nem érdekel, haszontalan időpocsékolásnak tartom, udvariasan mindenkit dicsérni KELL, utána vissza, mindennap boldog névnapot, születésnapot, húsvétot, stb. kívánni, lájkolni, stb. stb., nekem ez haszontalan időpocsékolás. És mit válaszoltak? Szerintük akinek nincs face-e, biztos titkol vmit... Hát, nem is tennék ki mindent az ablakba, nem vok büszke mindenre.

Sőt, nem is vennék fel mindenkit, minden munkatársat, osztálytársat, stb.

2016. szept. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!