Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jobban szeretlek téged, mint bárki más! " Mit gondoltok egy ilyen meghökkentő kijelentésről?
A teljes szöveg így szól:
"Jobban szeretlek téged mint bárki más, talán anyukádat kivéve" Lány mondja fiúnak. És tényleg. Ez nem túl egocentrikus? Érzseim és jelen ismereteim szerint ez a valóság. Vagy ez már az önhittség csúcs foka?
Ez miért lenne egocentrikus?
Miért ne szerethetné tényleg ennyire?
egocentriukus?.... inkább itt arról van szó, hogy tényleg úgy érzi annyira nagyon szereti, hogy szinte fáj, de nem tudja máshogy kifejezni magát.Ezt érezte találónak...
21L
én megértem a lányt. tudja, hogy egy embert a világon az édesanyja tudja a legjobban szeretni.
a lány meg szerelemmel szereti. én is szerettem valakit, és tudom, hogy én szerettem a leginkább (kivéve az anyukáját :) ), mert én annak ellenére szerettem, hogy ismertem, és hogy mocsokul elbánt velem lelkileg. más már gyűlölte volna, de én még mindig imádtam.
ma már nem szeretem, de még mindog nem gyűlölöm, megbocsátottam neki. ha tudná, hogy mennyire szerettem, meglepődne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!