Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha ezt kérné tőletek a lány? Nagyon meghökkentő kérés lenne? Vagy én parázom túl?
Figyelt kérdés
2 éve volt egy kellemetlen élményem, amikor felmentem egy pasi lakására. Előtte egy kávézóban ettünk-ittunk, majd megegyeztük, hogy folytatjuk nála. Nagyon normális, jólszituált, intelligens pasi benyomását keltette, de szex közben valamit nem szerettem volna, emiatt elkezdett szidni, majd közölte a végén, hogy örüljek, hogy nem zár be a lakásába addig, ameddig legalább egyszer meg nem teszem neki. Nagyon megijedtem, pedig nem vagyok az a félős típus. Sokáig nem mentem fel senkihez ilyen előzmények után úgy, hogy korábban sosem találkoztunk. Szombaton randiztam egy pasival, akivel érezhető volt köztünk a vibrálás, megbeszéltük, hogy felmegyek hozzá. A korábbi esetből tanulva mondtam neki, hogy előtte mondjon pontos címet, amit el szeretnék küldeni egy barátnőmnek, hogy tudja, hogy hol vagyok, ha netán szükséges lenne. Totál kiakadt, hogy minek nézem én őt, mégis mi lenne azon kívül, hogy szexelni fogunk.2023. máj. 31. 18:21
1/25 anonim válasza:
Azt is elmondtad neki, miért van erre szükség? Ha igen, és így sem értette meg, akkor érzéketlen.
2/25 anonim válasza:
Mondd el, hogy mit igen, és mit nem!
3/25 anonim válasza:
Gratulálok! Értelmes nő nem megy fel egy idegen "pasihoz", de hát nem vagyunk egyformák. Aki intelligensnek tűnik még rosszabb, mert ez szokott lenni a csapda. Aztán mehet még egy kis cucc az italba, a többit a fantáziádra bízom. Na de hát ilyen a női szexuális szabadság, a férfiak meg csak irigykednek hogy nektek mindent lehet... ezt szoktátok mondani, meg hát olyan szuperül tudtok választani!
4/25 anonim válasza:
Én mondjuk úgy reagálok, hogy nem megyek fel ismeretlenek lakására.
5/25 A kérdező kommentje:
#1 A 2 évvel ezelőtti sztorit nem meséltem el neki, annyit mondtam, hogy a biztonság kedvéért.
#3,4 Persze, egyéjszakás kalandja sem volt soha senkinek, szexelni is csak házasság után szabad. Vagy mivel lett volna jobb, ha az autójában esünk egymásnak?
2023. máj. 31. 18:35
6/25 anonim válasza:
Olyan opció nincs, hogy előtte megismerd és miután megbizonyosodtál róla, hogy megbízható, normális srác, csak utána szexeljetek?
7/25 anonim válasza:
Őszintén, és pláne ilyen előzmények után én se mennék fel idegen pasasok lakására. A randizós időszak arról szól, hogy megismerd a másikat. Kialakuljon a bizalom stb. Nem kell egyből az ágyban kikötni.
8/25 anonim válasza:
Itt eleve a kérdező életszemléletével van a legnagyobb probléma!
9/25 anonim válasza:
Mondd meg hogy volt ezzel nagyon rossz élményed, ezert félsz, es előtte szeretned jobban megismerni. Szerintem ez teljesen jogos.
10/25 anonim válasza:
9. Vicces vagy! Ő a kávézás után a pasik lakásán köt ki "folytatásra", majd nehezményezi hogy nem túl kedvesek vele. Milyen érdekes, hogy a normális nőknek nincs ilyen problémája, ők szeretnek ismerkedni, és nem valami ürítésre használt biodíszlet lenni. Neki ez a vágya, ez a szintje, mit csináljunk vele?
Pasik! Legyetek kedvesek vele, miután fél órás kemény munkával befűztétek! Na azért mondom!
Szerintem most már minden rendben, nyugodtan mehetsz kávézás után ágyra! Nincs mit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!