Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj velem, ha kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem, ha kb. minden csajjal megunom az ismerkedés néhány hét után?

Figyelt kérdés
Kb. hasonló a forgatókönyv, elkezdek ismerkedni egy csajjal netről, találkozunk, minden tök jó, aztán utána pár találkozás után valahogy elmegy a kedvem az egésztől. Valakivel csókig se jutunk, mással le is fekszünk, de mindegy igazából ,mert egyik esetben se tudják hosszútávon fenntartani az érdeklődésemet, egy idő mindig azt érzem,hogy ennél biztos találok jobbat. Egyfajta kiégettséget érzek, a bőség zavara, a sok lehetőség nem megkönnyíti,hanem inkább nehezíti, hogy tényleg kialakuljon valami. Elég rossz,mert nem direkt csinálom,de valahogy végül mindig úgy alakul,h megunom a másikat. Nem érdekel ki milyen kajákat eszik,milyen egyetemeket végzett,meg mit dolgozik, és hova jár edzeni és társai,mert erről mindegyik imád beszélni. Nemtom,velem van e baj,h ennyire elvont dolgok érdekelnek,a hétköznapi dolgokról meg képtelen vagyok beszélgetni. Eleinte úgy voltam vele,h ezek a csajok ilyen felszínesek,de már egyre inkább arra hajlok,hogy velem van valami, hogy ennyire kilógok a sorból. Én is végeztem egyetemeket,meg van normális munkahelyem,és társai,de utálom ezeket a kötelező köröket az ismerkedés elején,és tudom,h valahogy muszáj megismerni a másikat és ez normális,h ilyen dolgokról van szó az elején,de nagyon unalmas. Amikor én hozok fel valami mélyebb témát,ilyesmi,az nem nagyon érdekel senkit. Lehet az a baj,h túl sokat várok az ismerkedéstől, és rögtön valami szuper euforikus társalgást,ahol megváltjuk a világot. Nemtom,hogy tudnék ezen a fázison túljutni.
2023. máj. 27. 16:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs olyan app, ahol ezt ki lehetne szűrni.

Néha muszáj kijönni a komfortzónából és némi tapasztalatot szerezni, még ha az nem is feltétlen pozitív. Ismerkedni még bárkivel lehet, ennek a néhány alkalomnak pont az a lényege,h kiderüljön van e értelme hosszabb távon gondolkodni az illetővel vagy sem. Akinek nincs önismerete az nem az ismerkedésnél derül ki,hanem ha bele is megy olyan hosszútávú kapcsolatba,ahol nem passzol a másikhoz.

2023. máj. 27. 18:18
 12/25 A kérdező kommentje:

100-ból 99 nem passzol hozzám, úgyhogy ha ilyen alapon nézném mindig,akkor soha nem ismerkedek senkivel. :D Vannak is ilyen hónapok, de néha azért próbálkozom, még ha 1% is az esély.

Nagyon igaza van a válaszolónak, aki azt írta,h a 'jövőben élek', és nem a jelenben. Nyilván könnyebb lenne ha carpe diem-re tudnék fókuszálni,de sajna nem nagyon megy,max néha akad egy-egy ilyen pillanat.

2023. máj. 27. 18:24
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
Lehet nem a cicababákat kéne hajtanod, mert azokkal biztos nem fogsz blackmirrorról vagy bármi értelmesről filozofálgatni.
2023. máj. 27. 18:29
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

#6: XDDDD

Szóval a mélyebb filozofálgatásaid kiindulópontja egy sz*ros TÉVÉSOROZAT

Hát, ehhez csak gratulálni tudok, LOL

2023. máj. 27. 18:37
 15/25 A kérdező kommentje:

Háát a cicababákkal általában nem jutunk el a randiig sem:D

Akikkel leginkább találkozom, azok nem kifejezetten cicababák, hanem értelmes,intelligens nők,viszont a filozofálgatás helyett sokkal inkább praktikusan, realista módon gondolkodnak, a munkájuk, karrierjük, a fizikai világ,esetleg sportesemények és ehhez hasonlók érdeklik őket. Nincs ezzel baj amúgy sztem, néha nem árt ezekkel is foglalkozni,de akiknek ezek töltik be az élet nagy részét és közben nem szívesen mennek bele mélyebb témázgatásba(mer az fölösleges,haszontalan,időpocsékolás, vagy csak lehúz az életről), azokkal nem illünk össze.

2023. máj. 27. 18:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#6: És olyan választ még nem kaptál, hogy "nem érdekel sem a tévénézés, sem a sorozatok, a könyvolvasást preferálom"?
2023. máj. 27. 18:40
 17/25 A kérdező kommentje:

A black mirror csak egy példa, ma már szerencsére vannak sorozatok,amik bőven szolgáltatnak témázási alapanyagot. Könyvekből is van jó pár,amit szeretek, pl. most Rovelli-től a Tudomány születését olvasom, ami rengeteg nagy kérdést feszeget és a gondolkodásra ösztönöz. De én nem várom el,h valaki ilyeneket olvasson vagy ismerjen, már az is nagy dolog,ha egy elgondolkodtatóbb filmről vagy sorozatról lehet vele beszélni.

Persze néha vannak akik olvasnak könyveket, de általában nem ugyanabban a műfajban,mint én. Eléggé meghaladott már az a szemlélet,h attól lesz valami értékes,hogy könyv és attól lesz trash,h a tv-ben van. A tv-ben is vannak minőségi műsorok és a könyvek között is számtalan ponyva található.

2023. máj. 27. 18:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsész csajokat keress
2023. máj. 27. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
86%
11-es válaszodra: pedig ha lenne rendes önismereted és emberismereted, akkor 1 randi alatt is meg tudnád állapítani, hogy nem illetek össze. 15 perc alatt is.
2023. máj. 27. 19:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, ha lenne rendes önismeretem, valószínűleg még mindig szűz lennék, és senkivel nem találkoztam volna még1x :D
2023. máj. 27. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!