Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem, ha kb. minden csajjal megunom az ismerkedés néhány hét után?
"Amikor én hozok fel valami mélyebb témát,ilyesmi,az nem nagyon érdekel senkit."
Én is ugyanezt kérdezem, mint a #2-es: mik ezek a bizonyos mélyebb témák?
Téged amúgy nem érdekelnek általában véve az emberek?
Pl. filozofálgatni szeretek a közeli s távoli jövőről (mint amit pl. a black mirror és hasonló sorozatok bemutatnak).
Általában erre az a válasz: -nem láttam, -nem érdekel, -nem nézek ilyeneket, vagy max -jaj az nagyon durva, egyszer láttam egy részt és érdekes volt,de nagyon lehozott az életről.
Nem az emberek nem érdekelnek,hanem a hétköznapi témák,amiket legtöbbször felhoznak. Sok szempontból nagyon is érdekelnek az emberek, főleg az,hogy milyen vízióik vannak, milyen kreatív ötleteik,távlati elképzeléseik a világ alakulásáról, a társadalom várható változásairól.
Én is egy részt láttam.. a disznót baszó férfinál elszált az érdeklődés. Xd kössz, de nem.
A Mr Robot viszont jó.
Na de kérdéshez vissza. Nagyon a jövőben élsz. Ami nem rossz egy kis mértékben. De a jelenben élünk. Azt kell kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!