Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha beszélgettek online egy csajjal, hogyan szoktátok a "szinteket emelni"?
Ez személyfüggő. Én régebben senkivel nem akartam hamar találkozni, manapság meg előnyben részesítem a személyes találkozót, legszívesebben az egész ismerkedést ott bonyolítom le.
Ha te még korainak érzed, akkor ne hívd el. Ha jól megy online a beszélgetés, akkor ismerkedjetek még. Egyébként ő is felhozhatja a találkát.
De abban is egyetértek az első válaszolóval, hogy sokáig húzni semmiképp sem érdemes. Sajnos velem megesett már, hogy interneten minden tökéletes volt, élőben pedig elmaradt a vonzalom és nem tetszettünk egymásnak. Jobb, h erre minél hamarabb fény derül.
Az első randit nem kell még túl komolynak gondolni. Nem muszáj kézfogás, és csók sem a végén, sőt... nálam teljesen természetes, hogy az elsőn még nincs, ha nem ismerjük egymást annyira. Úgyhogy amikor gondolod elhívhatod, kicsit programoztok, nem kell még ott rögtön “szintet lépni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!