Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresésnél milyen szöveggel illik indítani egy beszélgetést?
Kövezzetek meg, de még sose csináltam ilyet.. Az ilyen ,,Szia!Mizu? - Milyen volt a napod?" kérdéseket mellőzném, tudom hogy nem a legszimpatikusabb indítás. Viszont az ilyen túltolt ,,csajozós" szövegeket sem akarok írni, mert attól még kellemetlenebbül érezném magam.
Az aranyközépút lenne a legjobb ami udvarias is és nem túl nyomulós, de őszintén szólva nem tudom, hogy mit kellene írnom.. Pl. ,,Szia! Nagyon szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni(vagy beszélgetni)?" Ez mennyire okés?
Okés, de ha már elkezdeni sem tudod a társalgást, a fenntartással is gondok lesznek.
Nagy a konkurencia.
Nyilván azért van fent társkeresőn, mert ismerkedni szeretne, ezt ne kérdezd. :D
Inkább valamelyik képe alapján indíts el egy témát, amin látszik, hogy mit szeret csinálni (ha van ilyen). Egyébként, én egy sima szia mizura is válaszolok, meg úgy akármire, hát valahogy el kell kezdeni 🤷🏽♀️
elsőre pl köszönj :)
lévén sokan elfelejtik
pár gondolat a adatokról képről
kérdés h lenne e kedve egy beszélgetésre minden kötöttség nélkül
innentől a sablon kérdéseket felejtsd el
mesélj kérdezz tedd magad érdekessé kicsit titokzatossá de ossz meg magadról infót
(na ezt nem képesek a pasik megtenni csak a kikérdezés működik náluk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!