Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz hogy a nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a nők többsége azzal tesztelik a párjukat hogy egy kis időre megszakítják a kommunikációt?

Figyelt kérdés

Ha ilyenkor egy férfi elkezd sírni vagy könyörög a telefonba, olyankor mindig szakítás lesz a vége.

Mert ugye egy magabiztos erős férfi sosem könyörög egy nőnek, és a nők így tesztelik hogy mennyire magabiztos a párjuk.

2023. máj. 26. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Mert ugye egy magabiztos erős férfi sosem könyörög egy nőnek, és a nők így tesztelik hogy mennyire magabiztos a párjuk."

Nem Bogárka, hanem a pasijuk egy bunkó paraszt volt, és elment a kedvük attól, hogy szóba álljanak vele. Párszor megismétléti a bunkózást, és majd nem mosoly szünet lesz, hanem ki lesz dobva.

2023. máj. 26. 23:58
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg létezik a “direkt nem írok” jelenség, csak totálisan félreértelmezted.

Amikor úgy érezzük, hogy a párunknak nem vagyunk fontosak, vagy megunjuk, hogy mindig mi írunk reggelente, mi kezdeményezzük a beszélgetèst, akkor próbaképp megeshet, hogy nem írunk direkt, hogy lássuk, a másiknak eszébe jut-e keresni minket.

Aztán a pasiknak általában fel se tűnik, hogy már 12 órája nem hallottak a barátnőjük felől, mi meg egyre szarabbul érezzük magunk, hogy na már délután 3 és még mindig nem keresett.

Ezek mondjuk ilyen tini dolgok, így 20 felett már én sem csinálom, de lehet azért, mert egészséges párkapcsolatom van.

De aki csinálja annak se az a célja, hogy jól kicsesszen a pasival és manipulálja, hanem megerősítésre vágyik, hogy érdekli a másikat és kölcsönösen fontosak egymásnak, nem csak egyoldalúan.

2023. máj. 27. 01:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezek közül mindkettő szar.
2023. máj. 27. 03:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Az inkább áldás , mint átok. Egy pár nap CSEND...
2023. máj. 27. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy magabiztos, erős férfi az ilyen lotyóval nem fogja újra felvenni a kommunikációt sem, nem hogy a kapcsolatot.

Ez így működik a valóságban. Viszont az tény, ilyen férfiak elenyészőek.

2023. máj. 27. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem is csinált ilyet az egyik csaj csak megszívta egy hónapig nem kerestem a vègèn már könyörgött nekem hogy beszéljünk velem nem fog szórakozni én nem csicskulok be nem szabad
2023. máj. 27. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!