Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz hogy a nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a nők többsége azzal tesztelik a párjukat hogy egy kis időre megszakítják a kommunikációt?

Figyelt kérdés

Ha ilyenkor egy férfi elkezd sírni vagy könyörög a telefonba, olyankor mindig szakítás lesz a vége.

Mert ugye egy magabiztos erős férfi sosem könyörög egy nőnek, és a nők így tesztelik hogy mennyire magabiztos a párjuk.

2023. máj. 26. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Gusztustalan viselkedés. Engem elkezdene valaki tesztelgetni, azt hiszem repülne is vissza oda, ahonnan jött. Igaz nem vagyok már 15 éves gyerek.
2023. máj. 26. 22:54
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Én a többi nő nevében nem nyilatkozom, de szerintem ez egy nagy hülyeség. Ha szeretsz/kedvelsz valakit, akkor miért akarnád kínozni, meg tesztelgetni? Ha szeretem, akkor nem szakítom meg semmilyen szinten a kommunikációt.

Ha megszakítom a kapcsolatot, mert nem szeretem, akkor meg sírhat, könyöröghet, akkor sem fog tudni meghatni.

2023. máj. 26. 22:59
 3/16 anonim ***** válasza:
nem igaz
2023. máj. 26. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Aki ilyet csinál, az majd visszakapja.

Majd ő is könyörögni fog.

Ami késik, nem múlik!

2023. máj. 26. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezt férfiak és nők is csinálhatják, nem a nemektől függ hanem a személyiségtől.
2023. máj. 26. 23:10
 6/16 A kérdező kommentje:

“Ha szeretsz/kedvelsz valakit, akkor miért akarnád kínozni, meg tesztelgetni?”

Mert gondolom nem minden nő akar egy érzelmileg gyenge párt magának. És ugye randizáskor sok férfi megjátsza magát, pont emiatt tesztelgetik ezzel a férfiakat hogy mennyire magabiztos férfiről van szó. Egy magabiztos férfi leszarja a csajt ha így viselkedik vele, egy érzelmileg gyenge/instabil férfi pedig ilyen esetbe bepánikol.

Azért lássuk be hogy a legtöbb nő nem kedveli az érzelmileg gyenge beszari férfiakat.

2023. máj. 26. 23:11
 7/16 anonim ***** válasza:
"Nem mi forgatjuk a kereket idelenn a Földön, mi csak megtesszük a számokat." (Az eastwicki boszorkányok)
2023. máj. 26. 23:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.... Nem is hallottam még ilyet...
2023. máj. 26. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:

"Szívügyekben a büszkeség mit sem ér!" (A csajom apja ideges)

2023. máj. 26. 23:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2023. máj. 26. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!