Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek?Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?Hogyan kell irásban esetleg személyesen csajozni?

Figyelt kérdés

Lényegre töröen és röviden! :)

Egy teljesen átlagos 25éves srác vagyok.

Dolgozom,bulizni nem járok évek óta,sajnos nem vagyok jóképű sem egy divatmadár.

Életemben volt 2csajom összesen.

Az első közel 3éves kapcsolat volt,az utobbi pedig 1,5évig tarott.

Szégyenlős alapjában vissza fogot egyszerű de inkább unalmas/nyugalmas természet vagyok.

Edszenni járok és boxoló vagyok.Ez utóbbi igen meg látszik a testalkatomon!

Konkrét beszélgetést,témát és "figyelemfelkeltést"

nem tudok fenttartani.

Megváltozni nem hiszem hogy tudnék de nem is változnék senki miatt mert nem vagyok se rossz se jó.

Kérdésem hogyan találjak igy párt magam mellé?

Hogyan tudnék egyáltalán boldogabb lenni csajozni és élni ?

2023. máj. 24. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
A másik két lánnyal is megismerkedtél valahogy. Hát úgy.
2023. máj. 24. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sehogy
2023. máj. 24. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Basszus, ha egy beszélgetést nem tudsz fenntartani, ami MINDEN emberi kapcsolat alapja, akkor sehogy.

Mégiscsak változni kellene, nem?

Ezt senki nem fogja elfogadni.

24N

2023. máj. 24. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Hát pedig ha nem tudsz divatosan öltözni, akkor ne is várd, hogy legyen nőd. Ezek alap dolgok, főleg fiatalon. Legyen egy szép órád, egy szép tiszta cipőd. Hajadat tartsd rendben, rendszeresen vágasd, kérd ki fodrász véleményét. Ha van kocsid, tartsd tisztán, vegyél bele szép belső részeket, mondjuk egy bőr ülőgarnitúrát, mert randinak lesz olyan pontja, ahol a kocsi átmeneti helyszín lesz. Stb.
2023. máj. 24. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Ja meg a szakállat hanyagold. Clean shave minden randira + válassz ki egy jó parfümöt. Hiába majmolják ma a szakállat, keveseknek áll jól és azoknak is csak ha ápolva van, olajozva, fazonírozva stb. Az ilyen VR Pisti féle embereket ne tekintsd etalonnak. Annak csak azért van csaja, mert gazdag, egyébként k..va gázul néz ki a gyerek.
2023. máj. 24. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
VR Pisti? Hogy jön ez ide? Egyébként tényleg gáz a csávó, és nem csak a kinézete. Nem is értem, hogy lehet ennyi feliratkozójuk.
2023. máj. 24. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak eszembe jutott mert neki van szakálla és azt hiszi menő, pedig nem, de akárki mást is lehetne mondani az utcáról, csak az nem lett volan szemléltethető.
2023. máj. 24. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Már a hangjától falra maszom, borzasztó egy tenyerébe mászó jelenség.
2023. máj. 24. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Hogyha nem kezdeményezel beszélgetést, akkor sehogy. Pláne, hogy nem akarsz változtatni, azt szeretnéd, hogy a világ változzon körülötted. Van egy rossz hírem, az evolúció kiszelektálja az ilyen egyéneket.
2023. máj. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!