Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek személyesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek személyesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves srác vagyok. Mostanában nem kerestem kapcsolatot nem is szerettem volna mivel komoly szinten sportolok,edzek és úgy gondoltam amíg fiatal vagyok inkább magammal foglalkozol csak:D Viszont sokszor úgy vagyok vele hogy tökre ismerkednék csajokkal.Neten nagyon sok lányt ismertem meg de aztán semmi nem lett és már rohadtul unom ezt a netes ismerkedést nem is az én műfajom:D Szeretnék személyesen ismerkedni csajokkal. Nem feltétlen kapcsolat miatt,szeretek simán csak ismerkedni. Viszont tudna valaki pár tippet adni hogyan menjek oda lányokhoz? Nem az hogy félek mert egyeltalán nem van is önbizalmam(nem nagyképű vagyok csak van önbizalmam) és nagyon közvetlen vagyok. csak nem tudom milyen témát hozzak fel stb..És szerintem kínosan jönnék ebből ki🤣 tehát valaki tud valami tippet adni? Vagy ti hogy csináljátok?

2021. okt. 30. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
En irtam privatot.
2021. okt. 30. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
baszki greti, miert
2021. okt. 31. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem közvetlen környezetedben kezd ezt az ismerkedést...mondjuk suliban. Biztos sok lány van ott, sok kis gólya, akik értékelnék egy idősebb fiú társaságát. Meg aztán ott tudtok újra személyesen beszélni, nem úgy mintha random odamennél valakihez az utcán.

Ha az iskolában ismerkednél, máris van egy közös tema: suli. Közös tanárok, vélemények, mindenféle.

Habár én olyan abszurdnak tartom, hogy csak úgy random odajöjjön egy ismeretlen fiú, aztán abból barátság legyen.

Valószínűleg nem mindenki van ezzel így. De szerintem ez nem olyan gyakori. Van egy pár fiú, aki ezt csinalja de nagyon, és az már olyan erőltetett.

De szimpatikus fiú vagy, hátha másnak is az leszel, csak kedvesen, udvariasan, és viccesen kell hozzáállni a dolgokhoz.

2021. nov. 1. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Tartózkodj sokat a szeme előtt, hogy felfigyelhessen rád. Ha szimpatikusnak tűnsz a szemében, akkor ő is sokat néz rád, elmosolyodik, megigazítja vagy hátra veti a haját. (Utána már megszólíthatod valamilyen iskolai témával: hányadikos vagy, merre laksz, sokáig tart az út?).
2021. nov. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!