Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol ismerkedjek személyesen?

Hol ismerkedjek személyesen?

Figyelt kérdés
Nekem inkább személyesen megy az ismerkedés, és egy buliban is jó, de én az értelmes kissé visszahuzódó félénkebb lányokat szeretem, nem a partizósakat . Gondolkoztam azon, hogy könyvtárban ismerkedjek szerintetek ez jó ötlet? 22F

2020. aug. 11. 10:04
 1/5 anonim válasza:
Szóval könyvtárban csak fénénk visszahúzódó lányokat találni. Biztos az a természetes élőhelyük úgy mint a 90-es évek filmjeiben :D
2020. aug. 11. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen azért poénos, de szeretnék olyan lányokat találni, kivel meg van a közös hang. De nem csak félénk lányok vannak ott nem azt írtam, de ott találni ilyen lányokat is. 😛
2020. aug. 11. 11:08
 3/5 anonim válasza:
Jó, hülye vagy! Az egyetlen amit elérsz az az hogy a könyvtáros nő kib...sz mint macskát szarni! 22 évesen elvileg felnőtt férfinek kellene lenned, de olyan hülye vagy mint a p...csa! Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem! Ennyi évesen 4 éve komoly kapcsolatban voltak!
2020. aug. 11. 18:09
 4/5 anonim válasza:
Bárhol lehet ismerkedni olyan hobbit választani amit csoportosan tesznek (torna, edzőterem, vagy akol kirándulásokat szerveznek). Légy kreatív járj el több helyre főleg olyanokra amit szeretsz is.
2020. aug. 14. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4 es ez korrekt és informatív válasz.
2020. aug. 14. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!