Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyesen, hogyan ismerkedjek, közeledjek egy nőhöz úgy, hogy ne tűnjek mimózának egy lány szemébe?
Az a bajom,hogy félek tőlük nem értem,hogy miért de a legnagyobb baj az,hogy ez megis látszik rajtam azzal,hogy rákvörössé válok.
Mit tegyek az elpirulás ellen?Ha ezt meglehetne szűntetni valahogy,akkor gyakorlással a félelmemet le tudnám győzni de addig amíg elpirulok ez nem megy mert nyilvánvalóvá válik.
Nagyon kellemetlen érzés és úgy érzem ahányszor elpirulok annál gyakrabban megtörténik velem ez.Kezd átt terjedni ez a kontrollálhatatlan történés,pirulás olyan helyzetekre amiktől nemszoktam ez idáig zavarba jönni.
Mit tegyek?
De durva, mind a 3 korábbi válaszoló jót mondott. Ezt most jelezzem az üzemeltetőknek, hátha jár valami ajándék? :)
Szerintem lődd be a sérót és vegyél napszemüveget(fasz tudja miért de ez a két dolog vonzó a legtöbb nőnek),igyál valami rövidet, majd szólíts le nem tetsző lányokat.
Hint: amikor épp elpirulnál, képzeld azt, hogy a nagyapáddal beszélgetsz és a téma műlegyes horgászat, de nagyon komolyan képzeld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!