Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régen (10+ éve) hogy ismerkedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen (10+ éve) hogy ismerkedtek az emberek, amikor nem lehetett állandóan egész nap chatelgetni? Akkor nem sértődtek meg, ha valaki csak ritkábban írt, mint manapság?

Figyelt kérdés

Manapság már ismerkedéskor megsértődik a másik, ha nem írnak vissza neki néhány órán keresztül, az meg aztán az ismerkedés megszakítására ad okot, ha valakinek egész nap nem ír vissza a másik, mert elfoglalt, más dolga van, vagy épp lelkileg van leterhelve. A kérdésem, hogy régen akkor, 10 éve, az okostelefonok, mobilnet és üzenetküldő alkalmazások előtt hogy ismerkedtek az emberek? Akkor elfogadták, hogy nem tudnak folyamatosan chatelgetni egymással és nem is voltak ilyen elvárásaik, hogy egész nap kapcsolatban akarnak lenni a másikkal minden nap?

És aki keveset használja manapság ezeket, nem olyan típus, hogy ő állandóan vagy pár óránként írogasson minden nap napközben is, az el is temetheti magát, mert a legtöbb ember meg fog sértődni ezen ismerkedéskor?

2023. máj. 23. 22:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
*seeder
2023. máj. 25. 09:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Én asl sorrendben kaptam meg, és azt hittem, american sign language-el akar velem beszélgetni egy siket.
2023. máj. 25. 12:17
 33/33 anonim ***** válasza:
Az arányok tolodtak el a 2000 es évek óta, nem arról van szó hogy akkoriban barki megdughatta a jó nőket , de jibbak voltak az emberi japcsolatok így egy átlagos srácnak is jutott nő jocskán.
2023. máj. 26. 00:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!