Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön össze bárki is egyetemista pasival?
Én 29 éves vagyok és a barátnőm 21 éves egyetemista. Nem értem miért nem lehet ezt is elfogadni. Ez nem azt jelenti, hogy akkor neked is muszáj idősebb férfiakkal ismerkedni. Csak azt jelenti elfogadod, hogy vannak korodbeli nők, akiknek az idősebb férfiak (IS) tetszenek. Ja meg a korosztály alapján válogatás sem egy kötelező dolog. Tetszhetnek képzeld egyszerre veled egykorú, vagy tíz évvel idősebb, vagy (ha majd elég idős leszel) tíz évvel fiatalabb pasik is. Mert nem a korukat nézed a nulladik másodpercben már, hanem a konkrét személyüket, mivel attól az emberek nem lesznek egyformák, hogy egykorúak. Tehát nem minden 30 éves egyforma, ahogy minden 20 éves sem.
(Ez az első válaszom ehhez a kérdéshez.)
11
Ez oké, de a kérdező nem így tette fel a kérdést, hanem gusztustalan módon nyilatkozik a fiatal fiúkról, olyan szinten, hogy ilyen paraszttal két mondatot sem akarok váltani.
Gondolom például azért, mert egyrészt 18-22 évesen a lányok, nők túlnyomó többsége nem családalapításra vágyik egy 30 körüli férfival, másrészt sokan eleve a saját korosztályukhoz vonzódnak, olyan közegben mozognak, ahol hasonló korúakkal van kapcsolatuk - főleg, ha még tanulnak.
Plusz a sikeres, talpraesett harmincas férfiak is voltak valaha huszonévesek. Van, akivel már a húszas éveiben is "lehet tervezni", van, akivel 30 vagy 40 felett sem.
Én egyetemistaként szinten egyetemistákkal ismerkedtem, velük forogtam egy körben.
Két éve ismertem meg a páromat, ő januárban allamvizsgazott, én most fogok.
Mindketten végig dolgoztunk az egyetem alatt, mert két éve együtt is elunk és tervezünk.
Szóval, miért is nem lehet egyetemistaval tervezni ? :D
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!