Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető, hogy egy nagyon szép egyetemista huszonéves nő csak 3 pasival volt?
Szkeptikus vagyok.
Hogyan lehetne kideríteni?
Barátai esetleg, de ők sem biztos. Ugye mondenről nekik sem számolsz be.
De mit érdekel téged ez ennyire? Jobb lenne, ha átment rajta a fél város? Teljesen normális a szám, szerintem a legtöbb lány 3-al sem volt.
Egyetértek, szánalmas kérdés.
3 kapcsolat ennyi idősen egyáltalán nem kevés szerintem, főleg, ha tovább tartottak. Nem hiszem, h
Van egy híre a lánynak, ha olyan lenne.
Te hány éves vagy?
Nem akarok senkit megbántani, de ahogy olvasom a válaszokat nekem úgy tűnik, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit tudnak maguk mögött a lányok manapság 20 éves korukra. Kicsit naivnak, tapasztalatlannak látom azokat akik szerint a 3 ennyi idősen sok, főleg egy szép csajnál akihez azért odatalál nem kevés srác.
Számomra sok egy ilyen idős lánytól a három, de ez itt a XXI. század kéremszépen. Gyakorlatban ez kevésnek mondható. Gondoljunk már bele, hogy 16 éves korban simán elkezdik a szexuális életet ezek a lányok. 20-22 éves korukig eltellik 4-6 év. Had kérdezzem már meg. Mikor láttatok ti utoljára nőt? 17 évesen van amelyik 6-nál tart és nem is éppen a legkapósabb lány.
Fogalmatok sincs a valóságról.
Lányok ti is nyugodtan tegyétek a szívetekre a kezeteket 20 év körül ezen az anonim oldalon és szépen írjátok le, hogy ez a három 20 év körül egész kevésnek számít. Ha éppen ti nem is, de biztos akad barátnőtök jócskán aki már az ötödiken is túl van.
25 éves vagyok, és nekem is 3 volt, pedig sokak szerint szép és igényes vagyok, és több egyetemen is megfordultam. 19 évesen volt az első, 21 évesen a második, szintén 21 évesen a 3., akivel most is együtt vagyok. Mind kapcsolatban történt, csak az első kettő úrfi fatal error volt. :D
Miért ne lenne hihető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!