Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön össze bárki is egyetemista pasival?
Talán mert a 30 felettiekkel negatív tapasztalataik vannak.
Átverték, megcsalták őket stb. Lehet úgy vannak vele hogy könnyebb lenne az egyetemista pasival.
Nekem se jönnek amúgy be.
Én akkor ismerkedtem egyetemista pasikkal, amikor én is egyetemista voltam.
Ja, hogy akkor kellett volna a rám nyáladzó 30-as pasikkal összejönni? Hát, szó sem lehetett róla. :D
Inkább jöttem össze egy nálam 2,5 évvel fiatalabb sráccal, akivel 10 éve együtt vagyok. Azóta FÉRFI lett, én pedig lányból NŐ lettem. Egymás mellett. :)
Mégis mire gondolsz? Az egyetemista, netán végzős gimis lányok mégis kivel jöjjenek össze? Harmincas lúzerekkel?
Mert gondolom egyetemistafiúkkal legnagyobb részt egyetemista (vagy hasonlo korú) lányok jönnek össze, nem pedig 30as, 40es nők. És normal esetben egy 20 éves lány sem vagyik 30as, főleg 40es pasira. Majd ha olyan korú lesz ő is.
Aztán szerinted miért szingli az a 30+os pasi?:D Biztosan azért, mert olyan jól kezeli a párkapcsolatokat..
És most őszintén, egyetemista lányok kivel mással jöjjenek össze, mint egyetemista fiúkkal? Az emberek többsége korosztályán belül válogat.
Oké, neked bejönnek a 30as pasik, de.. hallottál már arról, hogy az emberek ízlése eltérő?
Vagy te 9. osztályosan középiskolában is 25 évesekkel jöttél össze?:D
"Szerintem 30 éves pasival már lehet tervezni"
Nem akarok 23 évesen 30 éves pasival tervezni.
Amúgy meg mit lehet vele tervezni? A fiatal is majd lediplomázik, elkezdünk dolgozni és építjük az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!