Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért válik inkább macskás-nénivé, minthogy lejebb adjon az igényeiből?
Már lejjebb adtam az igényeimet, de van az a minimum, ami alá nem megyek. Ennek ellenére se találok olyan párt, akivel jól érezném magam. Akkor meg minek?
Szerintem valami rohadtul elcsúszott a társadalomban. A nők többsége még mindig monogám, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot szeretne. Esetleg gyereket is, sokan még ez előtt egy esküvőt.
A férfiak többsége minél több, minél vonzóbb nőt akar, kizárólag szexre, semmi kötöttség, egyedül a szex számít.
Így meg persze, hogy csak nézi egymást a két tábor, és valahogy nem igazán találkozik a kínálat a kereslettel.
Utóbbi időben figyeltem meg, hogy sok esetben pont azok a férfiak akarnak tartós (a nő részéről) monogám kapcsolatot meg gyereket, akik erre legkevésbé alkalmasak!
Ami megint csak oda vezet, hogy egyre több nőnek lesz negatív tapasztalata egy kapcsolatban, és inkább lesz egyedül.
Ezen az se javít, hogy például ez a kérdés is (nem annyira) burkoltan alázza a nőket, akik szinglik. Mintha nem lenne jogunk egyedül élni, mert akkor valakinek nem JUT punci.
Akinek csak szar kapcsolatai voltak, az egy életen át is meg tud lenni egyedül, akár boldogan is.
A macskák meg jófejek:)
"A macskás nő sem adja lejjebb, és a vékony nőkre vágyó incel sem. 1-1. :) "
neme gészen. Nektek csak sz számít, hogy vékony legyen és csinos. A macskás nőknek nem ilyen felszínesek az elvárásaik.
47: Ha egy nőnek fontos a külső (mint ahogy az), akkor igényes, ha férfinak akkor felszínes. :D
Egyébként meg nem, nemcsak ez számít a férfiaknak, akárhogy szeretnéd ezt bizonyítani. Ez ugyanaz a sztereotípia, mint a női anyagiasság.
Ez egy aduász, amit bármikor oda lehet dobni a másik oldalnak, amikor vissza kell vágni. Mint ahogy most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!