Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok nő miért válik inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért válik inkább macskás-nénivé, minthogy lejebb adjon az igényeiből?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 16:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
62%

Én 10 éve nem tudok leadni az igényeimből, de már többször gondolkoztam rajta, hogy kéne. Párszor meg is próbáltam, de olyan szinten idegesített a másik hiányossága személyiség terén/külsőre/helyzetre, hogy aztán fél évre nem csak tőle, de minden férfitól elvette a kedvem.

Egyszerűen feszült, frusztrált lesz az ember ha számára nem szimpatikus férfi társaságát/hiányosságát kell elviselnie, a szex nem fontos, mivel a legtöbb pasi béna az ágyban és nem okoz orgazmust a nőnek, így hiába vagyunk "megdugva"-már aki képes rá egyáltalán és nem kisfarkú vagy merevedési zavaros-, kielégültek akkor sem leszünk, ráadásul ott is csak elvárások jönnek mennyiségre, minőségre.

Mondjuk macskásnő sem leszek, mert a macskámat kifejezetten utálom, egy férfi sem idegesít annyira, mint a macskám. Tehát nekem csak van, de nem vagyok belebolondulva. Lehet hamarosan nem lesz, mert rengeteg baj van vele, és a kedves részei is zavarnak, a dorombolásától meg a fejemen fekvését nem tudok aludni és minden alomra emlékeztető dologba belecsinál(pl bőrönd).

Szóval ezért. És egyébként szerintem a nem szexfüggő férfiak sem adnak lentebb az igényeikből, bár ha nekem is minden alkalommal lenne orgazmusom szexnél, amit a másik okoz, én is elgondolkoznék jobban a dolgon. Úgy könnyű, ha fixen jár valami pozitívval, de nekünk miért is érné meg, ha a heti 2-3 orgazmus sem garantált? Se a kedvesség, se a figyelmesség, se a tiszta lakás, se a fincsi főzött kaja, de még a jó anyagi helyzet sem garantált, ha van pasid. Nekünk ezért nehezebb leadni az igényeinkből;) Ha nyernék velük takarítónőt, szakácsot, babusgató kedveskedő gondoskodó embert, ráadásul a fix orgazmuson felül, akkor nem kicsit, de nagyon is leadnék abból, hogy legyen nálam magasabb, ha cipőben vagyok mondjuk.

2023. máj. 23. 17:45
 32/51 anonim ***** válasza:
79%
Mert olyannal lenni, akivel nem jobb, aki nem hozzá tesz az éltemhez, hanem elvesz, azzal minek együtt elnni?
2023. máj. 23. 17:54
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
Mert egy macskával az ölemben sokkal jobban esik olvasni a gusztustalan nőgyülölők napi 10 kérdését arról, hogy 'brühühüh nem kapok jobbfajta vékony nőt brühühüh'. :D
2023. máj. 23. 18:08
 34/51 anonim ***** válasza:
79%

Miért adjak lejjebb?

Tudom, hogy az alja kategóriással nem érezném jól magam. Nem tenne boldoggá. Annyira nem vagyok kiéhezve (és nem is leszek), hogy elviseljek magam mellett egy olyat aki valamiért nem jön be.

A macskák őszinte szeretetet adnak. Szépek, intelligensek. Jó velük az élet. 100x inkább egy macska, mint egy random lúzer.

2023. máj. 23. 18:11
 35/51 anonim ***** válasza:
73%
Én is várnék legalább egy indokot, hogy miért ne? :)
2023. máj. 23. 18:32
 36/51 anonim ***** válasza:
71%
Voltam már sz@r kapcsolatban, amit eleinte jónak hittem. Nagyon rövid ideig tudtam elviselni. Hamar vége lett. Nem vagyok macskás, de megkesedett szingli sem. Sem most, sem később nem leszek olyannal, akivel csak megelégszem, mert nincs jobb. Nem vagyok társfüggő, nem keresek kétségbeesetten valakit, csak hogy ne legyek egyedül.
2023. máj. 23. 18:35
 37/51 anonim ***** válasza:
72%
Mert úgy érzi jól magát.
2023. máj. 23. 18:37
 38/51 anonim ***** válasza:
79%

Annyi de annyi "mit tudnak letenni a nők az asztalra" kérdés van itt, hogy egy visszakérdetést jogosnak tartok: miben vagytok többek egy macskánál? :D

De komolyan.

A macska körül ezerszer kevesebb meló van mint egy férfi körül, jobban kimutatja a szeretetét, konkrétan látod, hogy értékeli ha teszel érte valamit, nem panaszkodik hülyeségekre, élete végéig aranyos, ÉS k..rvára tökmindegy hogy melyiket választod a millió közül, mert ha tudod hogy hogy kell bánni egy macskával akkor 99% az esélye hogy pár hét múlva már imádjátok egymást.

A férfiakból meg nagyon könnyű rosszul választani; nagyon könnyű olyat választani aki természetesnek veszi, sőt, észre sem veszi hogy ki van szolgálva, sose lehetsz biztos benne hogy nem csal-e meg (ha adódik rá alkalma/beajánlkozik nála egy másik nő, akkor szinte biztosan igen), aztán - legyünk őszinték, a nőt a szívük legmélyén sosem látják magukkal egyenrangú embernek, hanem csak "nőnek".

A macskák k.o.znak titeket...

Ami nem baj, ti meg lehettek kutyás/halas/teknősös/hörcsögös/valamilyen állatos bácsik. Az is egy lehetőség. Legalább lenne az inceleknek valamilyen jövőképük.

2023. máj. 23. 19:17
 39/51 anonim ***** válasza:
82%
Jobb lenne ha a sok incel is inkább megszeretné az állatokat ahelyett, hogy nyígnak a nőtlenségtől életük végéig. Pont a macskás nőkről kellene példát venniük akik méltósággal viselik a szingli létet.
2023. máj. 23. 19:29
 40/51 anonim ***** válasza:
19%

A macskás nő sem adja lejjebb, és a vékony nőkre vágyó incel sem. 1-1. :) Tehát egyik sem különb a másiknál. :D

Le lehet pontozni nyugodtan. ;)

2023. máj. 23. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!