Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért válik inkább macskás-nénivé, minthogy lejebb adjon az igényeiből?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 16:08
11/51 anonim válasza:
Mert a macska nem hazudik, nem kell rá mosni, főzni, nem alkesz, nem bántalmazó, nincs vele gond. Majd ha jön olyan, aki beleillik az életébe, akkor ad neki helyet.
12/51 anonim válasza:
10 perce került ki a kérdés, hogy miért akar minden nő kapcsolatot :D
Döncsétekmáel!
13/51 anonim válasza:
#11 azért a macskák tudnak bántalmazók lenni xd
14/51 anonim válasza:
#13- száz macska sem tud olyan bántalmazó lenni, mint egy ember.
15/51 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok az 0.
Ha valakivel vagyok és király vele az +1.
Ha valakivel vagyok és f.s vele az -1.
Nem jobb megmaradni minimum nullán?
16/51 anonim válasza:
Igen, én sem értem ezt a logikát.
Ilyenkor mindig hozzák a múltat, hogy régen bezzeg! Csak azt nem veszik figyelembe, hogy régen is csak kényszerből maradtak nők rossz házasságban, rossz kapcsolatban, mert egyedül nem lettek volna képesek eltartani magukat/a gyereküket. Most már ez nem így van, így a kapcsolatnak elég jónak kell ahhoz lenni, hogy egy nőnek megérje. Régen is kiléptek volna a nők a rossz kapcsolatból, ha megengedhették volna maguknak.
17/51 anonim válasza:
Inkább tartanék macskát, mint alkesz, agresszív, lusta férfit. De szerencsére én találtam normálisat. Viszont így is van 7 cicánk. Akkor ez most nagyon durva?
18/51 anonim válasza:
akkor ti macskás néni-bácsi vagytok? :D Amúgy gratulálok a szaporulathoz :)
19/51 anonim válasza:
Köszi 18-as. Ezen kívül van még egy malac is, két lúd, 27 tyúk és két kakas. Így, hogy még pasi is van.
20/51 anonim válasza:
az már kész gazdaság. Idilli élet lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!