Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményezzek? 32 N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek? 32 N

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel gyerekkorunk óta kölcsönös volt a szimpátia, csak sajnos más felé sodort minket az élet. Azóta eltelt 15 év...Én nemrég váltam el hivatalosan is /ezt ő valószínű nem tudja/ újra itt a közelemben itt él 2 utcával arrébb. Közösségi médián szinte mindenem likeol-ja. Ha látom messziről integet. Tudni való hogy neki is véget ért egy kapcsolata melyből született egy gyermeke. Nekem is van egy fiam kb egy idősek. Mindig is nagyon oda voltam érte! Hogy adjam a tudtára hogy nyitott lennék felé az ismerkedésre? Szinte sosem beszéltünk 2 mondatot, régen is csak messziről csodáltuk egymást.

Vagy bízzam az időre neki kéne lépnie? Tanácstalan vagyok. Talán azt hiszi nekem ő nem jön be? Hogy is jelezzem felé hogy igen is még mindig felkelti az érdeklődésem?

Köszönöm szépen a tanácsokat!

2023. máj. 22. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A facebookra nem írtad ki, hogy "elvált" vagy "egyedülálló" vagy?
2023. máj. 25. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit tudok mondani, hogyha még mosolyogni se mosolyogsz rá, nem intesz vissza, akkor ebből nem lesz még jó haveri kapcsolat se.

Nem tudom komolyan, hogy miért olyan baromi nagy dolog jelezni neki, hogy kíváncsi vagy rá. Nem tudja, hogy tetszik is neked, maximum csak sejti, de ha csak rápillantasz ha taliztok abból nem fog kialakulni semmi az égvilágon.

Ha legalább megpróbálod, akkor nem lesz benned a "mi lett volna ha" fajta agyalás, hanem tudnád, hogy jeleztél, hogy érdeklődsz, de ő nem kért belőle, vagy nem mert, mint te.

Kettő bátortalan a leghosszabb eset, viszont ha mégcsak nem is tudja, hogy lenne esélye nálad, akkor mit tegyen? Opció, hogy bátorságot merítene, ha meg nem, akkor cseszél rá, majd akad más. 🤷‍♀️

2023. máj. 25. 15:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Facebookon kinn van a profilomon hogy egyedülálló vagyok. Vissza szoktam inteni neki, de a mosoly csak később jön rám... mert amíg látom komoly vagyok mert csodálom őt... még nem tudok lépni mert csak holnap jön haza...
2023. máj. 25. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld, hogy először csak mosolyogsz,lehet hozzád szól,ha nem teszi meg te még mindig megteheted:

"Kellene segitseg valamiben,regi isminek mersz csak szolni" mint alibi,ha azok utan se veszi a lapot,akkor magasrol tegyel ra!

2023. máj. 25. 16:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! 🙂😊 Képzeljétek rám írt! Eljött hozzám, órákat beszélgettünk a régmúltról stb... hétvégére randira hívott 🤗
2023. szept. 19. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Hat nem kapkodta el az biztos. Legalabb osszeszedte a tokeit, sok sikert!
2023. szept. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!