Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hosszabb, szembelógó hajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb, szembelógó hajjal képtelenség barátnőt találni a mai világban?

Figyelt kérdés
Volt rövid hajam de rosszul éreztem magam úgy, nem voltam önmagam, ezért megint elkezdtem növeszteni és most jól érzem magam, de a lanyoknak nemtetszik (15-20 centis a hajam, epp hogy a szemembe lóg, nem tulsagosan nagy). Muszáj rövidre vágatni hogy tetsszek nekik ? Egyebként igényes vagyok, adok magamra, a fogaim mind megvan és ápoltak, edzeni is szoktam. Viszont mikor elkezdtek ismerkedni valakivel, rögtön az a reakciója hogy "úristen hogy nézel ki" vagyis a többség ezt gondolja, aki nem az meg nagyon messze lakik tőlem. Most az arcom miatt mondják ezt, vagy a hajam miatt ilyen bunkók velem ? Ti lányok mit nézték meg egy fiún először, és mit tartotok fontosnak ? Légyszíves segítsetek!
2023. máj. 16. 05:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem hiszik el, hogy ilyen hajjal a lányok érdekelnek.
2023. máj. 16. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Te vagy ezen a képen?
2023. máj. 16. 08:46
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Valóban elég nőies és nem a hossza miatt
2023. máj. 16. 09:10
 14/19 anonim válasza:
100%
Ott kezdődik a probléma, hogy azt keresed, mitől tetszel bárkinek is. Ha azt mondanánk, igen, vágasd le, megtennéd, miközben úgy nem érzed jól magad? Legyen olyan hajad és stílusod, amilyet te szeretnél, biztosan van olyan lány is, akinek ez tetszik, kizárt, hogy nincs.
2023. máj. 16. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hány éves vagy?

Csak azért, mert a linkelt haj elsősorban a tinik divatja. Vagy rövidebb, vagy hosszabb, de az, hogy állandóan a szemedbe lóg, ha nem söpröd el, valójában alkalmatlanná tesz... az életre:D

Emlékszem, amikor nekem nőtt a hajam, botrányos volt pusztán létezni is, mindig ki kellett söpörni az arcomból, mert egyszerűen zavart a látásban. Igazából kimutatott tény, hoy akár látáskárosodást is okozhat az, ha a szem állandóan úg ykell fókuszáljon, hogy valmai bleóg elé:D

Szóval ha élhetek egy javaslattal: növeszd meg annyira, hogy ne lógjon a szemedbe.

és mivel ez tinidivat, esélyes, hgoy a felnőtt nőknél annyira nem bejövős. Persze lesz akinek tetszik, de ... érted, kisfiús.

2023. máj. 16. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy viseld a hajad ahogy neked tetszik és jól érzed magad vele.....viszont...nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen hosszabb hajú pasik. Vannak akiknek igen de mások miatt ne változtass a külsődön.
2023. máj. 16. 11:02
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Kerdezo,ez a haj nem divatos most. Vagasd le.
2023. máj. 16. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Az a legfontosabb, hogy te jól érezd magadat a bőrödben és hogy te magadnak tetszél. Viszont a linkelt haj nagyon gyerekes hatást kelt és eleve az emós stílus a többségnek nem vonzó. Egy kamasznál még rendben van az ilyen haj, de húsz év felett már kicsit kellemetlen.

Nekem alapvetően mindig is a hosszabb hajú férfiak voltak vonzóak inkább, nem tudnám leírni, hogy miért, de számomra a dús és hosszú/hosszabb haj mindig is nagyon szexi külső jegy volt. Az ilyesmire gondolok (a páromé is hasonló):

[link]

Aztán nyilván egy rövid hajat is lehet sokféle módon igazítani attól függően, hogy neked mi tetszik és mi áll jól.

Szerintem növeszd még meg a hajadat vagy vágd rövidre, de ez a köztes, a szemeket félig eltakaró frizura nem fog szívességet tenni neked a jövőben. (Bár ki tudja, hiszen írtad, hogy volt, akinek tetszettél, de messze laktatok egymástól és igazából ez volt a probléma.)

25/N

2023. máj. 16. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Számomra nem ezen fog múlni.
2023. máj. 20. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!