Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ettől komoly szándéka?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ettől komoly szándéka? Csók és taperolás első randin.

Figyelt kérdés

Szóval nagyon jól sikerült a randi maga, első randi volt, egyből vacsorázni hívott el. 2,5 órán át ment a beszélgetés, nevetés, jól éreztem magam. Akkor fizetett amikor “elment pisilni”, hogy ne előttem kelljen, az autó ajtaját is kinyitotta nekem. Haza is vitt autóval, a lakás előtt az autóban elköszönéskor megcsókolt, elég hosszan, élveztem azt is. Majd arra lettem figyelmes, hogy a mellemet taperolja. Elvettem onnan a kezét. Majd megkérdezte, hogy tudjuk-e még találkozni. Mondom igen, de ez így nem fog menni. Erre azt válaszolta, hogy persze, szeret szépen lépésről lépésre haladni. Mondom ez az….?

Veszett ügy lenne?

Én 28 éves vagyok, ő 32.

2023. máj. 15. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
#10 szerintem nem feltétlen. Nyilván olyan szempontból én irányítok, hogy ha elkezd letaperolni, megmondom, hogy “ne”, de egy jó értékrendű férfi meg se próbálja ezt az első randin😃Nálam ezzel már leszerepelne egy pasi. Manapság a tartás ugyanúgy elvárható a férfiaktól, mint a nőktől.
2023. máj. 15. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem.

Nálam is volt olyan hogy randiztam egy sráccal és első 1-2 óra beszélgetés után megcsókolt ami elég szar volt és közben elkezdett fogdosni.

Hiába szóltam rá, leszarta.

Aztán fogtam magam és hazamentem.

2023. máj. 15. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
12. Hat ha sz*ar volt akkor nem volt kémia ez legalább hamar kiderűlt.
2023. máj. 15. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A határokat meg kell az ilyennek szabni, ha önmaga erre képtelen.
2023. máj. 15. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
A mell-tapogatas akkor volna rendben, ha szorakozohelyen tok reszegen tancoltok, es az ismerkedes igy indul. Abbol meg komoly is lehet. De szepen kulturaltan etterem, csocsoreszes, ez nagyon kontrasztos.
2023. máj. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!