Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók és taperolás az első randin?
Jól éreztem magam vele, 2 italt írtunk meg, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk, 3 órán át tartott a randi.
Már a helyen az asztal felett megcsókolt a vége felé, majd mielőtt beszálltunk az autóba (nem Magyarország, itt lehet egy kicsit inni majd vezetni, mielőtt valaki erre ugrik) akkor is alig tudta abbahagyni a csókot, a fenekemet is megfogta, majd a lakásom előtt is nagy csókolózás.
Nagyon tetszik, az esetem, nem esett rosszul, amit csinált, de ez számomra azt jelenti, hogy nem akar semmi komolyat, csak azt… nem valami elegáns, illedelmes.
Mit gondoltok?
Köszönöm a normális válaszokat!
(N/27, F/33)
Valószínű csak szexre hajt.
Neked kell eldönteni,jó ez így neked.
Ez így elég egyértelmű hogy csak szexet akar.
Ha kapcsolatot szeretne több tisztelet mutatna.
ha meg nem hajt rád akkor azt mondod; komolytalan, nem tudja mit akar, nem érdeklődik, így nem lesz semmi...
az biztos, hogy vágyik rád, de ez nem jelenti azt, hogy komolyan ne érdeklődne, vagy később ne akarna többet. Ezt még ő sem tudja, elvégre nem ismer.
Figylej, ha bejön a pasi, érdekel a teste, akkor semmit nem veszítesz vele, ha szeretkeztek, majd mégsem lesz komoly kapcsolat. Volt egy jó élményed és kész.
Volt barátnőm, akit az első randin popsiba szexualizáltam, és után évekig együtt éltünk.
Amúgy ha csak dugni akar is, miért gond, hogy lenne 1-2 orgazmusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!