Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csók és taperolás az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók és taperolás az első randin?

Figyelt kérdés

Jól éreztem magam vele, 2 italt írtunk meg, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk, 3 órán át tartott a randi.

Már a helyen az asztal felett megcsókolt a vége felé, majd mielőtt beszálltunk az autóba (nem Magyarország, itt lehet egy kicsit inni majd vezetni, mielőtt valaki erre ugrik) akkor is alig tudta abbahagyni a csókot, a fenekemet is megfogta, majd a lakásom előtt is nagy csókolózás.

Nagyon tetszik, az esetem, nem esett rosszul, amit csinált, de ez számomra azt jelenti, hogy nem akar semmi komolyat, csak azt… nem valami elegáns, illedelmes.

Mit gondoltok?

Köszönöm a normális válaszokat!

(N/27, F/33)

2022. júl. 25. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
#10 ez csak azt jelenti, hogy van ilyen is, olyan is, nincs tuti recept.
2022. júl. 25. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerette volna a töltényhüvelyét üríteni.
2022. júl. 25. 11:20
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk első nap volt szex amikor átjöttem jelenlegi barátnőmhöz egy beszélgetős estére 😁. Azóta együtt vagyunk és úgy érezzük egyre jobb a kapcsolat. Ennek már egy éve, itt is lakom nála. Szerintem ezzel semmi gond nincs. A másik fele a dolognak, hogy amúgy a jó szex nagyon fontos a kapcsolatban, legalább hamar kiderül, hogy működik-e jól.
2022. júl. 25. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

De ott mindketten akarták a szexet. Nem ezen múlik a kapcsolat sikere.

2022. júl. 25. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

10#

9 es vagyok. Drága a pasik lelépnek 4 5 randi után is ha csak szexre mentek. Akkor meg már érzelmek is jobban kialakulnak egy nőnél. Erre nincs tuti recept.

2022. júl. 25. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért ne??
2022. júl. 25. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!