Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ettől komoly szándéka?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ettől komoly szándéka? Csók és taperolás első randin.

Figyelt kérdés

Szóval nagyon jól sikerült a randi maga, első randi volt, egyből vacsorázni hívott el. 2,5 órán át ment a beszélgetés, nevetés, jól éreztem magam. Akkor fizetett amikor “elment pisilni”, hogy ne előttem kelljen, az autó ajtaját is kinyitotta nekem. Haza is vitt autóval, a lakás előtt az autóban elköszönéskor megcsókolt, elég hosszan, élveztem azt is. Majd arra lettem figyelmes, hogy a mellemet taperolja. Elvettem onnan a kezét. Majd megkérdezte, hogy tudjuk-e még találkozni. Mondom igen, de ez így nem fog menni. Erre azt válaszolta, hogy persze, szeret szépen lépésről lépésre haladni. Mondom ez az….?

Veszett ügy lenne?

Én 28 éves vagyok, ő 32.

2023. máj. 15. 11:50
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
… tudunk-e még találkozni*
2023. máj. 15. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Velem is volt már ilyen, 1 hónap randizás után már mással is kavart. Nem folytatnám vele a helyedben. A mostani párom 5. randiig meg se csókolt. Don’t settle for less, sis.
2023. máj. 15. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Ez jó tanuló pénz másnak amit írtál főként férfiaknak. A következtetés az, hogy egy apró rossz dologgal is ki lehet ábrándítani egy nőt , ez lehet egy rossz érintés vagy szó is.
2023. máj. 15. 11:55
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
A következtetés az, hogy ne tapizz.
2023. máj. 15. 11:58
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
#3 vagy mondjuk az, hogy 2 óra ismeretség után ne fogdosd egy nő mellét? Ha ennyire nem bírsz magaddal, menj prostihoz.
2023. máj. 15. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez olyan tipikus nőcsábász féle, én nem venném komolyan.
2023. máj. 15. 12:02
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
4. Nem csak a tapogatástól ábrandul ki a nő.. nagyon sok dolog van ami kezdeti ismerkedésben nem szabad . A kérdezőnek a hibája az volt , hogy első randi után engedte a csókot ami már az intimitást két idegen ember között első találkozóra bőven kimeríti . Nem , nem csókolozunk férfiakkal mert a férfiban szexuális vágy erősítését szolgálja és onnantól már a bugyiban is képzeli magát. A nőnek is kell tudnia az idejét mikor lép intim kapcsolatba egy férfival és az nem az első randi .
2023. máj. 15. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
#7 így van, én sem engedném első randin a csókot, de a pasi se higgye azt, hogy egy csók miatt már kb. meg is dughat. Bírjál már magaddal, ne csak a nőtől várd el. Túl sok Andrew Tate-t néztél?
2023. máj. 15. 12:11
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Én hagytan első randin a csókot, és azóta is együtt vagyunk (10 éve), sose volt kérdés, hogy komolyat akarunk-e, és nem hitte a párom, hogy azért, mert csókot engedtem, azonnal letapizhat.
2023. máj. 15. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
8. Mért nekem írod? Pont arról utaltam , ha fokozatosan halad a nő az ismerkedésben és nem egyből engedi a csókot akkor a férfi szandékai is megfognak mutatkozni. Mert aki türelmes azt érdekled valójában, örül ha veled lehet nem egy befektetésnek nézi a nőt akinek fízet egy este és ellenszolaltatásként meg várja , hogy a nő dobja szét a lábát. A nő írányít minden esetben .
2023. máj. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!