Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy én sosem leszek sikeres a lányoknál?
Figyelt kérdés
26 vagyok és senkim nem volt még, csak elutasítások értek eddig. Tini szerelem már kimaradt, azt már sosem tudom meg. Hiába ismerkedek, nem tekintenek rám sehogy. Vannak fiúk aki akikért odáig vannak a lányok és egy pillanat alatt megkapja őket, nem tudom hogy ők mit tudnak de jó lehet nekik hogy sikeresek. Így hogy senkinek nem kellek eléggé rossz érzés, nem érzem magam senkinek. Sosem leszek első egy lánynak sem.2023. máj. 14. 19:55
1/5 anonim válasza:
"Sosem leszek első egy lánynak sem."
Honnan tudod?
Beszélgess, ismerkedj.
2/5 anonim válasza:
"nem tudom hogy ők mit tudnak"
Semmit nem tudnak, csak az ő kinézetük kívánatos, a tied meg nem.
Ennyi a sikeres csávók nagy titka.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy lányoknál már nem leszel sikeres, de ez nem zárja ki azt, hogy nőknél se lehetnél az… 🙄
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarod elfogadni, akkor javíts a dolgon. Azt már látod, hogy mire van igény: Felszínességre. Szóval javíts a külsődön. Csinálj egy jó hajat, gyúrj, ilyesmik. Javíts az anyagi helyzeteden. Aztán hidd el, lesznek csajok.
#1: Valószínűleg onnét tudja, hogy nem naiv.
5/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem igazán tudok mit írni erre, csak azt, hogy ha tényleg igaz amit írsz, akkor max lesz mázlid, vagy mittudomén, mindenki úgy él ahogy tud meg abból főz amije van. Kicsit kattant most az ország, és azt a csajok nagyon megérzik, kicsit nőellenesség is van a Fidesz-kormány miatt, de valójában meg szinte minden csávó bṳzi. Talán te is az vagy legbelül, inkább fogadd el azt, szerintem jobban fogsz járni mint most a magyar nőkkel...:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!