Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival aki előttetek sok nővel ismerkedett?

Figyelt kérdés
Egy hosszú kapcsolata volt, 8 évig tartott. Talán kettő ami egy évig.
2023. máj. 14. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Sok nővel randizott, vagy sok nővel lefeküdt?

Kapcsolataiban hűséges volt? Szeretne megállapodni? Tisztelettel bánik a nőkkel? Akkor igen.

2023. máj. 14. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Mindegyiknek van netzes múltja bárkivel szoba állsz.(leszámítva az inceleket meg tiniket)
2023. máj. 14. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem, messziről kerülöm a hímribiket.
2023. máj. 14. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mivel én is rengeteg pasival voltam már, ezért nem lenne fair, ha emiatt ne adnék neki esélyt :D
2023. máj. 14. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4, különbség csak az, hogy amíg te egyenlő partnerként tekintesz a férfira, addig ők valószínűleg úgy gondolnak rád vissza, hogy egy ribi, akit megdugtak.

Ne értsd félre amit írok, pont hogy nem vagy az, csak én pl ezért nem adok esélyt olyan palinak, aki sok lánynak megvolt, mert a legtöbb férfi nem úgy gondolkodik ilyen téren, mint a nők.

2023. máj. 14. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tudok sok mindenre következtetni. Rákérdeznék, hogy mit ért ezalatt. Mert az is azt érti alatta, aki mondjuk volt 15 sikertelen randin, és nem gondolja, hogy azért, mert vállalhatatlanul viselkedett volna (tételezzük fel, hogy nekem is szimpatikus egyelőre belsőre, tehát nem az a gond, hogy egy echte sült tahó), vagy azt érti alatta kicsit eufemisztikusan, hogy végigdugta a fél várost.
2023. máj. 15. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván nem szoktam elmondani a body countomat, ezért nem is kell, hogy bármi címkét rám aggassanak, tiszta lappal indítok. Azt meg sokmindenből le tudom szűrni, hogy hímsovinisztával van-e dolgom, azokkal nem sokáig ismerkednék. Amúgy a huszonévesekre már nem jellemző, hogy másként ítélnék meg a nőt ugyanazért a tettért, inkább a korosabb férfiak a visszamaradottabbak ilyen téren (is).

2023. máj. 15. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: Ó nehogy azt hidd! Sajnos rengeteg hímsovoniszta húszas pali is van. Olyan fuckboyok, akik semennyire nem tisztelik a nőket és kb incel tanokat vallanak (újraelosztást kivéve), szóval ilyen pilles marhaságokat. Aztán a saját kettős mércéjük szerint nagyon menő csávónak érzik magukat, ha sok "zárban" megfordult a "kulcsuk", és természetesen ribinek tartják azt a lányt, akinek csak feleannyi partnere is volt. Közben még azt se tudják, hogy kell rendesen kielégíteni egy nőt. De amúgy is csak a saját örömük számít, a szexben is önzőek.

Exem is ilyen volt, én meg jó sokáig naivan bekajáltam a hülyeségeit. Aztán amikor egyre vadabb dolgokat szajkózott, éreztem, hogy nem oké és nem tisztel, de egyszerűen nem hittem el, hogy ő ilyeneket gondol tényleg a fejében. Elsőre normálisnak tűnt, de valószínűleg ott voltak a red flagek, csak nem vettem észre fiatalon tapasztalatlanul. Hát remélem, most már én is jobban ki tudom szűrni a hímsoviniszta egohuszárokat. De sajnos nem lehet kijelenteni, hogy nincs a fiatalok között ilyen.

2023. máj. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!