Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen, baráti társaságokon keresztül, koliban, hobbikon, tanfolyamokon, táborokban, fesztiválon, buszon, könyvesboltban, munkahelyen, régi ismerősök, családi barátok, csak hogy néhányat említsek.
Ez a korosztályom, barátaim eddigi tapasztalataira alapozom. Mondjuk 16-24 éves korunkban történtek ezek. Sok osztálytárs/szaktárs pár is van.
Mindenhol ahol csak tudnak.
#2 szépen felsorolta az összeset. De vannak olyan kivételek mint én aki egyik helyre sem jár (kivéve dolgozni persze) aztán várom, hogy ismét betaláljon egy csaj facen.
Én nem szeretem az online ismermedést, barátilag sem. Bulizni meg szintén nem igazán szeretek vagy nem ismerkedési céllal. És ha mégis, nem párkapcsolatot keresnék ott. Viszont rengeteg emberrel találkozunk nap mint nap.
Egyetlen csajt ismerek, aki komolyan tinderezik. A srácok meg járnak rapid randikra meg más hasonlókra is. De ők azok, akik aktívan ismerkednek. Az emberek 80-90%-a viszont csak éli az életét és ha talál olyat, ai felkelti az érdeklődését, akkor tesz valamit. Ilyet meg ott találhat, ahova elmegy.
Jobbára sehol.
Bármilyen rendezvényre, helyre megyek, csak 30+ évesek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!