Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakat nem zavarja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat nem zavarja hogy sok huszonéves csaj tömegdivatot követ?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a New yorker bolt jellegű ruházata. Miért olyan fontos fiatal csajoknak h ugyanúgy nézzenek ki mint a másik csaj?

Hol van a saját egyéniség?

2023. máj. 13. 17:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Rendeld meg neten.

Van egy olyan érzésem h a netes ruharendeles nagyon dübörög!

Lassan a kocsik 90% a futár lesz!

XD

2023. máj. 13. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
5%

Irtam hogy netrol kell rendelnem szandit is.

Gatyákat is ott nézek. Illetve ékszert is.

Üzletekben nem is tudom mit kapok. Ruhákat munkába

2023. máj. 13. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Ír vki akinek nem tetszenek a tömegszerelések erre agyon le van pontozva.
2023. máj. 13. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. máj. 13. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, nem rosszból, de bőven rossz, ha a ruha miatt érzed magad egyéniségnek. Jó esetben ez nem ezen múlik.

Egyébként minden időszaknak, kultúrának megvan mindenre a maga ideálja, és a régi időkhöz képest ma már ez rettenetesen gyorsan változik. Azt hiszem az ilyen NewYorker, H&H meg társaiban 2 hetente, vagy havonta új kollekció jelenik meg. Szóval a legtöbbeknek van már akkora ruhatára, hogy ha nagyon akarja, elég egyedien tudja kombinálni az alkatához, alkalomhoz, időjáráshoz illően. De az emberek zömét nem érdekli ennyire a divat (engem sem).

Mellesleg... téged mennyire érdekel a férfi divat? Hogy ki mennyire öltözködik egyedien? Csak mert engem ez nőként soha nem érdekelt. Ha jól állt az illetőnek, és ő maga tetszett, akkor nem foglalkoztam azzal, hogy ez az épp aktuális tömegdivat, vagy igazi egyéniségi (kacc) ruhatára van. Ez sztem kb fordítva is így van.

2023. máj. 13. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Ezek a bő ruhák, meg köldökig erő bő pulcsi, trapéz meg isten tudja milyen ocsmány nadrágok....nem tudom ki, hogy van vele, de nekem kanosság blokkolóak.

Szerintem az amerikai gender semleges divatot hozza az európai/magyar női divat, elrejteni a testet, a másik véglet meg az átlátszó felsők melltartó nélkül. Középút jelenleg nincs....

2023. máj. 13. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát az elnézve, hogy a pasik milyen ruhákban járnak, szerintem gőzük nincs a divatról és nem is érdekli őket... :D
2023. máj. 13. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem az ilyen snowflake típusú emberek jobban zavarnak. Ne abból álljon a csajom élete, hogy bújja a netet, hogy minél egyedibb szarokat vegyen magának. Többre becsülöm azt, aki nem attól hiszi magát egyéniségnek, hogy milyen ruhát hord. Aki érdekes, az New Yorkeres cuccban is az, aki meg nem annak tök mindegy mit húz magára.
2023. máj. 13. 21:18
 19/20 mikeXxX ***** válasza:
Fèrfikènt engem nem zavar mivel nem a 20 èvesek a cèlcsoportom ezèrt pont le..arom de abban igazat adok hogy viccesek mivel tènyleg nagyon kevès az egyènisèg . 43f
2023. máj. 14. 12:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Én élből messzire elkerülök mindenféle divatirányzatot. Akar a fene szembejönni magával napi 20x az utcán. Ha reggel felkelek, felöltözöm, megcsinálom a hajam, esetleg néha a sminkem (mert ritkán sminkelek) azzal az ÉN egyéniségemet, hangulatomat szeretném kifejezni,és nem az a célom, hogy pont úgy fessek mint egy tucat másik csaj, akik 'egyenruhában, egyenfrizkóban' mászkálnak, csak mert valami instagram influencer szerint az most menő... Hogy ez zavarja e a férfiakat vagy sem? Nem igazán érdekel. Akinek tetszem, annak tetszedjek már úgy, ahogyan önmagam vagyok.

"Miért olyan fontos fiatal csajoknak h ugyanúgy nézzenek ki mint a másik csaj?" - na, ez meg számomra is az évszázad kérdése.

2023. máj. 14. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!