Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, Ti összejönnétek 40-es évei első felében járó pasival?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 16:44
1/14 anonim válasza:
Esélytelen, messze túl idősnek tartom magamhoz a negyvenes (de még a harmincas) férfiakat.
Ismerek olyan negyvenes férfiakat akik belsőleg és/vagy külsőleg szimpatikusak, de nekem ez messze túl nagy korkülönbség lenne.
24/N
2/14 anonim válasza:
Nem, mindig a saját korosztályomban ismerkedtem, nekem ez túl nagy korkülönbség lenne, szóba se jönne, mint potenciális pár.
5/14 anonim válasza:
Biztos nem. Ha egy életre keresek párt azért nézem azt is, hogy harmincévesen ne egy ötvenévessel cikiskedjek, mikor bőven élhetem az életem fiatalabbal.
8/14 anonim válasza:
Tapasztalat? Esetleg tanúság?
Miért jutottál erre az elhatározásra?
9/14 anonim válasza:
De amúgy férfi oldalról sem lehetséges a dolog. Nagy a kor különnbség és az már szakadék, mint különbség amúgy. (dugni lehet a fiatal csajokat meg adják is magukat, de ennyi , kapcsolat esélytelen mindkét fél részéről, ha magába néz egy normális gondolkodású ember, persze sokan megpróbálják a kapcsolatot, de nem nagy távú dolgok jönnek ki belőle a gyakorlatban.)
10/14 anonim válasza:
8# teljesen más már a bioritmusa. En most 50 vagyok 42nek néznek max, jól tartom magam, ő most 70 lesz és egy ráncos ronda büdös ember. Más ha együtt öregszünk együtt ráncosodunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!