Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgatunk egy fiúval, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgatunk egy fiúval, de nem vagyok biztos benne hogy komolyan gondolja, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Elvileg komoly kapcsolatot keres, de 2 hete ismer és már mindig mondja hogy menjek át hozzá, menjek együtt nyaralni a haverjaivak. A volt barátnőjével egy éve szakított,neki már lett új barátja és félek hogy csak kompenzálni akár velem.

Mondta hogy egyedül érzi magát a lakásban és mennyire jó lenne ha átmennék hozzá és ott lennék.

Tényleg jól érzem magam vele de nem vagyok biztos a dologban.

2023. máj. 10. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Erősen benne van a dologban, hogy már szexuális útra szeretné a kapcsolatot terelni de ebből nem derül ki, hogy mennyire komolyak a szándékai veled szemben. (Mivel nem ismerjük, nem tudjuk milyen ember.)
2023. máj. 10. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
85%
A pasik szinte mind hamar bepróbálkoznak a szexszel, velem akkor szoktak várni vele, ha direkt jelzem az elején, hogy nekem ehhez idő kell, de még olyankor is van, aki már a második randin bepróbálkozik. Azokat persze nem veszem komolyan, de akivel most randizok, csak a 4. randin csókolt meg, 3 hete ismerem és még nem hívott át magához, de szerintem hamarosan az is meglesz, már úgy érzem én is, hogy mehet. Igazából ebben a nőnek kell diktálni a tempót, ha neked túl gyors, mondd meg, hogy még várni akarsz ezzel. Ez még nem jelenti azt, hogy csak szexelni akarna.
2023. máj. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!