Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor érzitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érzitek azt, hogy túlságosan tapad, akivel randizgattok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 27. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Én sosem éreztem ilyet. A randipartnereim jeleztek vissza rólam ilyet.

Ilyen hülyeségeket akartam, mint találkozni minden nap, érdeklődtem irántuk, meg hasonló marhaságok, amiket az emberek egy kapcsolatban csinálni szoktak 😅😅

Szóval fogalmam sincs, hogy akkor nekik most nem tetszettem (akkor minek randizott többazör is??), vagy nem akartak komoly kapcsolatot, vagy hogy mi volt náluk. Mindegy, nyilván ezekból nem lett semmi. Ha egyik fél ilyet érez, az már kuka, az én tapasztalatom szerint.

2023. márc. 27. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem egyszer volt ilyen. Az első találkozó után minden nap hívogatott, meg áradozott, hogy ő így meg úgy érez irántam, és folyton hozzátette, hogy reméli, hogy ez nem sok. Egyszer aztán mondtam neki, hogy bocs, de tényleg sok. Aztán megsértődött, hogy ő milyen érzelmes ember, én biztos nem vagyok hozzászokva, hogy a férfiak kimutatják az érzelmeiket. Könyörgöm, milyen érzelmekről beszélünk, egyszer találkoztunk?!

Aztán találkoztunk másodjára is, ott megmutatta, hogy mennyire fontos vagyok neki. 20 percet késett, koszos, büdös volt, semmire nem emlékezett, amit előtte mondtam neki, beszélgetés helyett egy ócska filmet akart nézni egy kerthelyiségben, ahol épp filmet vetítettek. Nah, hát ennyit a nagy érzelmekről. Harmadik randi nem volt.

2023. márc. 27. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A nyavjgás ha nem írok

A sértődés ha nem írok aztán a játszmák hogy akkor sirekt ő sem.

De ezen kívül a randira nem teszi magát oda, nem találkozik

Cseten akar napi többszöri csevegéseket is meg összejönni is és szerinte en hanyagolom szorakozom vele.

Neten tapad csak én meg neten nem vagyok írogatós MERT a semmiről csevegunk mert mizuember csak. De ezekkel a mizuzásokkal megfolytanak.

2023. márc. 27. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha például közlöm vele hogy x időintervallumban ne keressen mert nem érek rá előreláthatóan/aludnék, és mondjuk zaklat.. vagy képes a biztonságkedvéért több számról hívni hogy ellenőrizgessen. Vagy mert fél hogy az egyik telefon nem kapcsolódik” :D.
2023. márc. 27. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Pár hete randizgatok egy fiúval, nagyon tetszik, sokat is találkozunk, most hétvégén is nagyrészt együtt voltunk. Ma még nem írt és ez aggaszt, de most nem akarok én ráírni, nehogy akaszkodósnak tűnjek. Szerintetek jogosan aggódok vagy ez még nem a világ vége?
2023. márc. 27. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha estig nem ír, kérdezd meg nap végén hogy milyen napja volt. Vagy ha veled történt valami érdekes írd meg neki hogy képzeld...

Szerintem ez belefér.

2023. márc. 27. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké..szerinted ettől amúgy tapadósnak számítok? Hogy szívem szerint non stop írogatnék a párommal meg taliznék akár minden nap? Gondolom ez nem egészséges dolog, ezért próbálom visszafogni magam.
2023. márc. 27. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy pár is lettetek? Vagy csak ismerkedtek?..
2023. márc. 27. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Randizgatunk, a kapcsolat kimondásával még várni akarunk (szerintem 2-3 hónap után van értelme kimondani, de ez nem jelenti azt, hogy közben mással is ismerkednék, csak alaposan meg akarom ismerni előtte).
2023. márc. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!