Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor randizgatsz valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor randizgatsz valakivel akkor mennyi idő után merül fel a szex téma?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ki mit szeret hogyan, stb.
2023. márc. 21. 01:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hoznám fel, hogyha látom hogy hasonló témákra is nyitott ezzel kapcsolatban..
2023. márc. 21. 01:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez ember fuggo.
2023. márc. 21. 01:53
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Ha nekem eszembe jut akkor megsimizem picit és ha hagyja, akkor win.
2023. márc. 21. 02:16
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
A ki-mit-hogyan nekem a randikin jön elő, hanem a kapcsolat kezdetén. (Mondjuk a szex is.) 3-5 vanilia után már beszélünk ilyenekről.
2023. márc. 21. 03:32
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem jön elő a téma csak a szex fog
2023. márc. 21. 05:43
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha szex a cel, akkor mar a talalkozo elott folmerul. Ha kapcsolat a cel, akkor nem jon elo, csak szex utan.
2023. márc. 21. 06:44
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen embere válogatja.

Van akivel nem jött szóba mèg a 4 5 randin sem. Ès mègis befuccsolt a kapcsolat.

A fèrjemmel már randi előtt mentek a cèlozgatások, első randin szex is volt.

2023. márc. 21. 06:51
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Én is szeretek ezekről beszélni. Na nem arról, hogy az aktuális sraccal mit csinálnék az ágyban, hanem hogy általánosságban mennyire van igényem és mit kedvelek.
2023. márc. 21. 06:56
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Hát, nem tudom, nálunk nem merült fel így külön, csak eljutottunk odáig, hogy lefeküdjünk egymással, aztán az elkövetkezendő hetekben/hónapokban szépen lassan előhoztuk egymásnak, hogy mit hogy szeretünk. Néha szex közben mondtuk, hogy "nézd, csináld így", néha meg előtte/utána szóbahoztuk, hogy "hú, tudod mi lenne jó?" vagy "tudod, mi tetszett nagyon mikor legutóbb csináltuk?" Szóval nem volt egy nagy beszélgetés, hanem szép lassan kialakult az egész.
2023. márc. 21. 07:12
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

Nem kell róla temázni csak megtörtenik. Ezeket érzi az ember.

Ahol nem, az igencsak gáz

2023. márc. 21. 08:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!