Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgatok egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgatok egy férfival, elmondjam neki az alábbit?

Figyelt kérdés

Van egy 10 évvel idősebb férfi, akivel randizgatok, egyre jobban kezdek beleesni. Még nem feküdtünk le, de szerintem már csak napok kérdése.

Én régebben kövér voltam, ledobtam kb 40 kilót. A bőröm nem túl feszes már emiatt, de konkrétan nem lóg sehol. Még nem szültem, de a hasam kb olyan, mintha szültem volna legalább kétszer, és a felkarom is kicsit lazább. Még nem látott ruha nélkül egyébként.

Mondjam neki, hogy mire számítson, vagy inkább ne? Kicsit félek, hogy emiatt visszautasítana.

Köszönöm a normális válaszokat.

28N

2023. márc. 11. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ne mondd el neki.
2023. márc. 11. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről egyáltalán nem gáz beszélni. Na ne úgy hozd fel, hogy hebegvehabogva mentegetőzöl, hanem meséld el, hogy ez volt veled,és hogy össze szedted magad azóta. Erre nyugodtan legyél büszke, mert nagy dolog. A lógó bőr meg nyilván ezzel jár, ezt értelmes férfi megérti.
2023. márc. 11. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj - és csodállak, mert én 36 kilót adtam le, és hasonlók miatt nem ismerkedek - hogy ha nem említed meg, akkor lehet, hogy szex után kidob, ha meg igen, az olyan, mintha előre kuncsorognál nagy férfi bocsánatáért, amiért ember vagy. Nincs jó válasz.
2023. márc. 11. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs valami komoly elváltozás a testeden, akkor nem kell szólni róla. Minden kiderül, ha a ruha lekerül, aztán majd eldöntitek, elégedettek vagytok-e a másik látványával.
2023. márc. 11. 16:00
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Megemlíted, hogy ledobtál 40kg-ot. A többit meg kitalálja magától és eldöndti, h akarja-e folytatni. Akit meg zavar, az jobb is ha békén hagy.
2023. márc. 11. 16:26
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Szerveznék egy olyan randit ami fürdőruhás, hagynám, hogy megnézzen magának és döntsön.
2023. márc. 11. 16:42
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Elképesztő. 😂😂😂
2023. márc. 11. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám el, mert magyarázkodásnak hangzik és az megöli a hangulatot. Más sem magyarázkodik, hogy vastag a co
2023. márc. 11. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
"Elég dugható vagyok, uram?"
2023. márc. 11. 16:49
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
*vastag a combja, picit megereszkedett a melle stb. A fürdőruhás randi jó ötlet, elhívhatnád egy gyógyfürdőbe, így megbizonyosodhatsz arról, hogy így is tetszel neki és a szexnél már nem lesz az aaz érzésed, hogy "zsákbamacskát árulsz". Szerintem nem árulsz azt, de az írásodból az jön le, hogy te azt gondolod.
2023. márc. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!