Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme olyan lánnyak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyan lánnyak összejönnöm akinek a korábbi fiúi teljesen ellentétesek voltak mint én?

Figyelt kérdés
Azok a fiúk akikkel korábban együtt volt én biztos hogy nem jönnék velük ki jól. Kicsit fura de van benne logika hogy ha nekem nem szimpatikusak a volt barátai akkor én nem olyan típus vagyok mint akiket szeret a lány.
2023. máj. 10. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De nézheted onnan is, hogy nem véletlenül csak volt barátok és veled meg jobban működne, te jobban illenél hozzá. Ha látod, hogy érdeklődik és ő is tetszik neked, akkor kár ezen aggódni, egy próbát megér.
2023. máj. 10. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az exeimben nem sok közös van. Szerettem mindegyiket.
2023. máj. 10. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, szinte semmi közös nincs az exeimben. Sem külsőre, se személyiségre. Más életszakaszokban mást kerestem, változtam közben én is.
2023. máj. 10. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Van. Egy közös vonás van-az az apaság. Másban semmi.
2023. máj. 10. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy rosszabb van hogy jobb az ex.. ez ilyen.
2023. máj. 10. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ránézésre állapítottad meg? Az én exeimben kb egy dolog volt, ami hasonlított, de az is véletlen volt, nem direkt olyat kerestem, külsőre meg tök máshogy néztek ki. De alapból is elég sokféle emberrel kijövök, mondjuk 1-2 hasonlóság szokott lenni, de ennyi.
2023. máj. 10. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Exem exei mások voltak mint én, párom exe más mint én, sőt az exem is más volt mint a párom. Szóval ez igazából teljesen normális.

Ha meg szakítás lett mindegyik vége, akkor egyértelmű, hogy másfajta tulajdonságú ember lesz az, akivel hosszú távon együtt tud majd lenni. Tehát ezen ne agyalj ennyit, akár még előnyöd is lehet

2023. máj. 10. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem véletlen, hogy már nincs velük.
2023. máj. 10. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Te id ex leszel elobb vagy utobb..
2023. máj. 10. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!